Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Informaatiosodankäynti sai jo aivan uudet mittasuhteet, kun nyt Iso-Britannian armeija aikoo värvätä prikaatin verran kybersotilaita toimimaan Facebookissa, joiden tehtävänä on psykologinen sodankäynti.

 

Iso-Britannia seuraa USA:n ja Israelin mallia, joilla on ollut jo kybersodankäynti yksikköjä Facebookissa jo vuodesta 2008 lähtien.

 

Israelin sosiaalisen median taistelujoukko käy psykologista sodankäyntiä kuudella eri kielellä 30 eri sosiaalisen median alustalla kuten Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja Instragramissa. 

 

Mikä sitten on ajanut eliitin tällaiseen epätoivoon, että armeijan kybersotayksikköjä lähetetään internettiin sotimaan ihmisten yksilötietoisuutta vastaan ? 

 

Kyseessä on tämä eliitinkin paljon käyttämä termi "ilmastonmuutos". Sillä ei tarkoiteta sää-ilmiöitä, vaan sillä tarkoitetaan ihmiskunnan keskinäisen tietoisuuden tason kriittistä nousua ja silloin kun kansakunnat heräävät tästä kollektiivisesta kilpailuyhteiskunnan luomasta unesta, niin kulissien takana olevat vallanpitäjät ovat hätää kärsimässä. 

 

Siksi he ovat nyt lähettämässä Facebookkiin prikaatin verran sotilaita, joilla he epätoivoisesti yrittävät tukahduttaa tämän maailmanlaajuisen miljardien ihmisten heräämisprosessin. Mutta se ei tule onnistumaan, koska solaarisen tason (auringon) tasolta asti tulevat muutokset vahvistuvat vuosi vuodelta. 2012 vuoden loppu oli erityisesti kriittinen vaihe, jonka jälkeen heräämisprosessi sai suuren harppauksen eteenpäin.

 

Kybersodankäynnissä tehokkain vasta-ase on sanallisen viestinnän voima. Ala kirjoittamaan vaikka blogia tänne http://www.blogger.com palveluun, niin jo pian sinua ja tekstejäsi seuraa useat tuhannet lukijat. Sitten jos vielä levität tekstejäsi sosiaalisessa mediassa, niin olet YLE:n mukaan Venäjän valtiolle työskentelevä Trolli. 

 

Tästä näkee tämän, miten suuri paniikki tuolla valtaeliitin kulisseissa vallitsee, kun heidän täytyy pistää prikaatit internettiin käymään kybersotaa. Suomessakin toimii oma kybersotakoulu Tampereella ja maanpuolustuskorkeakoulu on ilmoittanut satsaavansa enemmän kybersotaan.    

 

Sananvapaus on edelleen pelkkää sanahelinää sen tyrannian edessä, mitä nämä kybersotaa harjoittavat armeijan yksiköt edustavat. Sillä kaikki totuus esim. Ukrainan kriisistä on vallanpitäjien kybersodankäynnin opeilla Suomen valtion sisäinen turvallisuusriski, jota vastaan armeijan on taisteltava. Mutta sen sijaan Suomen valtamediassa esitetyt tiedot Ukrainan kriisistä ovat taas disinformaatiota, eli virheellistä tietoa, jolla eliitti haluaa lietsoa venäjävihaa Suomen sisällä.

 

Russofobia on jo pelkästään Helsingin Sanomille äärimmäisen tärkeä tavoite, jotta sotilasliitto Nato saisi suoritettua lopullisen vallankaappauksen Suomessa. Kuten äsken kävi ilmi, niin tieto Virossa järjestettävästä ilmasotaharjoituksesta Naton kanssa ei mennyt kirjallisena eteenpäin Suomen puolustusministeriöön. Koska Suomessa käytännössä kenraalit ovat jo kaapanneet vallan ja presidentin valta viety pois. Suomi on jo nyt Naton käsikassara, koska kenraali Jarmo Lindberg laittoi nimensä Naton ja Suomen väliseen isäntämaasopimukseen viime syksynä.

 

Ruotsi teki viisaammin ja ei ole vieläkään suostunut allekirjoittamaan Naton ja Ruotsin välistä isäntämaasopimusta, joka sallisi koko Ruotsin maa-alueiden luovutettavan sodan aikana Naton komentajan käyttöön. Isäntämaasopimus on Suomen ja Naton välillä sama diili.

 

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1422752522986.html

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/02/iso-britannia-varvaa-prikaatin-verran.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat