Vierailija

Heipsan! 

Mielessä jo kesä ja lomasuunnitelmia.. Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia Saariselän maisemista kesällä ja kuinka siellä saisi ajan kulumaan vkon lasten (4v ja 1v) kanssa ? Onko helppokulkuisia vaellusreittejä? Kantorinkka löytyy, sekä pyörät aateltiin ottaa mukaan tai kuinka ne  vuokrapyörät sieltä toimii, että saako niihin lasten pyöräistuimia?

Kommentit (1)

Juuri tultiin talvilomalta, kesästä ei kokemusta. Kaunis luonto. Asiakkaista vähemmän kuin esim. Ylläksellä, mikä näkyy hintatasossa. Esim ruuat kalliita. 4-vuotiaalle varmasti puuhaa riittää, 1v ei välttämättä vielä saa paljon irti. Talviliikuntaan ainakin sai välineitä, mm. ahkio vuokrattiin meidän 2-vuotiaalle hiihtoreissun ajaksi. Netistähän noita vuokraamoita löytyy, voi etukäteen selvittää mitä löytyy. Käytönnössä pitää soittaa. Lapsimyöteisyydessä Ylläs vie voiton, mikä on mun suosikki muutenkin näistä lapin kohteista. Eroja on mm. siinä löytyykö ravintoloista pottaa.  

Lennettiin Helsingistä, mikä oli mahtava matkustusmuoto :) Kesällähän tuolla on kylmää ja paljon hyttysiä. Syksy ja talvi on sesonkia. En tiedä missä päin asutte. Jos itsekin lappalaisia niin sitten voisin mennäkin, etelästä en kesällä pohjoiseen ehkä matkustaisi. Vaikka onhan se yötön yökin kerran kiva nähdä (jos lapset hyväunisia).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat