Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Niin, että niinkuin edellisessä jo sanoinkin, niin vaihtelu voi hyvinkin virkistää. Nimittäin jos nyt jotkut alkasvat kommareita äänestämään eduskuntaan, niin tulisi pitkästä aikaa semmoinen hallitus missä olis mukana myös kommarit. Jos tulis hallitus, jossa olis kristillisdemokraatit, kommunistinen puolue ja perussuomalaiset ja heidän lisäkseen myös kepu ja demarit, niin siinä olisi mukavasti vaihtelua yhteiskuntamme päätöksentekoon. Hei, ihan huvikseen, mitäpä jos tekisitte kaikki niin, että te, ketkä ette ole äänestäneet kun ette ole nähneet sitä tärkeäksi tai ei ole selkeää poliittista kantaa, niin äänestäkään huviksenne vaikka kommareita tällä kertaa. Ketkä olette maanviljelyksen kannalla niin pysykään lujasti siinä kannassa, että kepua äänestätte.

Ketkä olette uskossa ja joilla on kristillinen vakaumus ja jotka pidätte tärkeänä luterilaista tai ortodoksista kirkkoa tai jotakin vapaitten suuntien seurakuntaa johon kuulutte niin äänestäkää kristillisiä. Samoin te, jotka ette kuulu kirkkoihin ettekä seurakuntaan mutta kuitenkin uskotte niin kristillisiä äänestäkää. Samoin te, ketkä olette mormoneita niin vaikka mormoneita ei monet muitten kirkkojen ihmiset edes pidä kristittyinä niin äänestäkää silti kristillistä puoluetta kun se on kuitenkin lähimpänä myös mormonienkin arvoja. Ketkä olette työttömiä tai vajaakuntoisia tai sairaseläkkeellä tai Asperger, ADHD jne niin äänestäkää mitä tahansa puoluetta mutta älkää missään nimessä kokoomusta! Kokoomuksessa aikovat leikata sosiaalietuuksia ja eläkkeitä ja vielä tiukemmalle jäätte kohta. Myös nykyistä sosiaaliturvaa haluaa kokoomus romuttaa. Olen tutkinut vaalikoneista kokoomuslaisten vastauksia tuon asian suhteen ja pahalta näyttää. Tosi pahalta näyttää. Varokaa kokoomusta noin ylipäätään ja kaikkia sen puolueen ihmisiä, ihan jokaista. Nimittäin yksi kokoomuslainen poika tuossa syksyllä tappoi venäläisen naisen ja oli vieläpä johtavassa asemassa kokoomusnuorten järjestössä.

Varoitan kokoomuksesta noin ylipäätään enkä vain tietyistä henkilöistä vaan noin kokonaisuutena. Ette varmastikaan halua venäläisten tappajia tai sosiaaliturvan romuttajia eduskuntaan. Media Suomessa vaikeni sen kokoomuslaisen murhamiehen murhaaman naisen henkilöllisyydestä, mutta Teemu Vehkala blogissaan kertoi, että Venäjän media on uutisoinut, että venäläisen naisen se kokoomuslainen poika tappoi. Se on totuus, että venäläinen se tapettu nainen oli. Minä en tästä vaikene, koska tämä on vakava asia. Älkää missään nimessä erehtykö kokoomusta äänestämään, kokoomus on roistopuolue. Jos jotkut teistä ovat oikeistolaisia aatteiltaan, niin perussuomalaiset olisi parempi, koska perussuomalaiset ovat vielä enemmän oikealla kuin kokoomus. Perussuomalaiset ovat järeämmin oikealla ja kokoomus vain hieman oikeammalla kuin kepu mutta ei paljoa. Jos olette maltillisemmin oikealla, niin kepu on aika saman tyyppinen kuin kokoomus, mutta maanläheisempi ja realistisempi puolue sikäli, että kyllä kepukin on yrittäjien asialla ja muutenkin saman asialla kuin kokoomus mutta kepu kuitenkaan ei yhtä jyrkästi ole romuttamassa sosiaaliturvaa. Oikeistolaisten on paras valita nyt kepu tai perussomalaiset jotka ovat järkeviä oikeistopuolueita.

Ketkä olette vasemmalle kallistuneita niin kyllä edelleen demarit ja vasemmisto varmaan on hyvä valinta, mutta kokeilkaa myös kommaripuoluetta. Itse en ole kommari, mutta minusta olisi jännä sekin nähdä että kommarit pääsis hallitukseen ja olis mielenkiintoista seurata eduskunnan kyselytuntia kun joku kommari sanoo, että työkyvyttömyyseläkkeen olisi oltava 2000 euroa kuukaudessa. Joku just ja just eduskuntaan päässyt ja puolueensa kanssa hallituksen ulkopuolelle jäänyt kokoomuslainen vänkäisi että "nykyinen sosiaaliturva on liian kallis yhteiskunnalle" mutta hänen kommentti sivuutettaisiin ja kyllä, eläke olis 2000 euroa kuussa ja minullakin olis sillon varaa paljon semmosiin juttuihin mihinkä tähän mennessä ei oo ollu. Miettikää tältä kannalta. Työttömät ja syrjäytyneet, jos haluatte teidän olosuhteisiin jotakin parannuksia niin käykää äänestämässä ja kokeilkaa äänestää kommareita vaikka jos muuta ette keksi. Minusta olisi hauskaa jos olisi uusi, yllättävä hallitus, jossa olisi kommarit ja kristillisdemokraatit samassa hallituksessa. Se olis minun ihannehallitus, että nuo kaksi olisi samassa, koska sillon varmaan olis niin, että olisi todellakin niin että hyvä sosiaaliturva ja muut hyvät etuudet ja valtio pitäisi kansalaisistaan huolta, niistäkin millä ei ole varaa itse itsestään huolta pitää kun on niin pienet tulot, mutta se tehtäisiin kaikki kristillisten periaatteitten mukaan myös ja olisi varmasti hyvä yhteistyö kristillisillä ja kommareilla. Ja se olisi hienoa jos saatas sillä tavalla yhteiskunta toimimaan kuin miten Jeesuksen mielestä pitää yhteiskunnan toimia. Ketkä ootte uskossa niin rukoilkaa sen puolesta että sillä tavalla toimis yhteiskunta miten Jeesus haluaa että se toimii ja vaikka näinkin, että kristilliset ja kommarit yhdessä muodostavat hallituksen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat