Vierailija

Elikkäs, meille on lastenvalvoja suositellut viime viikolla tukiperhettä. Perheessämme on kolme lasta joista yksi lievästi ylivilkas eskarilainen, ADHD tokaluokkalainen ja kuopuksemme 1,5 v. Lastenvalvoja oli kotikäynnilla viime viikolla ja tosiaan ehdotti meille tällästä koska meillä ei minkäänlaista tukiverkkoa ja me vanhemmat olemme jo uupuneita. Eskoisemme vie meistä kaiken energian, hänellä paljon käytösongelmia ym joista lastenpsykatrilla käymmekin.

Olen hakenu tukiperhettä Pelastakaa Lapset ry:n kautta ja lastenvalvoja tietoinen ja ovat keskenään yhtetyksissä.

Nyt kiinnostaa se että kuinka kauan tälläisessä meidän tilanteessa oleva perhe joutuu odottamaan tukiperhettä? Meneekö kaikki kolme samaan perheeseen vai miten ne järjestetään? Onko tukiperheellä riittävä koulutus vaikeaan erityislapseen?

Myös tukihenkilöä ollaan esikoiselle ehdotettu, kokemuksia?

Kiitos paljon jo kaikille! :) Odottelen vastauksia <3

Kommentit (2)

Tavoitehan on saada tukiperheeksi  sellainen perhe, joka voi ottaa yhtä aikaa kaikki perheen lapset. Ja tukiperheet ovat tavallisia perheitä, jotka haluavat tarjota apuaan antamalla aikaansa lapsille tavallisen perhe-elämän muodossa, jotta vanhemmat saavat hetken hengähtää. Eli mitään erityistä koulutusta erityislapsia varten heillä ei ole, toki ovat käyneet Pelan tukiperhevalmennuksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat