Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sananvapauden rajoittamis -operaatio eteni jo Iso-Britanniassa siihen vaiheeseen, että nyt Britannian parlamentti haluaa sulkea antisemitismin verukkeella kaikilta poliittisilta toisinajattelijoilta mm. Facebook -tilit.

 

Nykyisen Britannian lainsäädännön mukaan jo seksuaalirikollisilta voidaan rajoittaa verkon käyttöä. 

 

Verkkokiusaamisen torjuminen oli osa parlamentin antisemitismin vastaisen valiokunnan tuoretta raporttia, joka julkistettiin maanantaina.

 

"Antisemitististen loukkausten lisääntymistä viime kesänä ei voi hyväksyä", valiokunnan puheenjohtaja labourin parlamentaarikko John Mann ilmoitti.

 

Se on kuitenkin merkillistä, että miksi eliitti ei vieläkään uskalla kertoa totuutta siitä, että he nimenomaan aikovat rajoittaa poliittisten toisinajattelijoiden internet sananvapautta. Sillä se tämän kaiken taustalla on, koska nämä antisemitismi -kortit ovat tässä julkisessa keskustelussa täysin olkinukkeja.

 

Facebook ja muu sosiaalinen media on saanut talous sekä rahaeliitin varpailleen ja he ovat kauhuissaan siitä, miten nopeasti totuus leviää erityisesti Facebookin sisällä. Joten sitä vastaan tätä valtiollista kyber sekä hybridisotaa nyt ollaan käymässä. Sillä totuus ja sen verkossa leviäminen on eliitin vihollinen numero 1, koska se uhkaa heidän valta-asemaansa nyt suuremmin kuin koskaan.

 

Totuus täytyy siksi eliitin mukaan eliminoida ja sitä ei saa päästää ilmoille missään. Siksi valtiolliset tiedotusvälineet on rakennettu niin, että ne levittävät vain vääristeltyjä totuuksia, eli disinformaatiota päivästä toiseen. Suomen Yleisradio ja Helsingin Sanomat, Iltalehti sekä Iltasanomat eivät ole tässä mikään poikkeus. 

 

Mitä enemmän näitä roskamedioita pystyy päivittäin välttämään, niin siinä tekee suuren palveluksen koko tälle tietoisuuden evoluution kehittymiselle. Koska sitä jarruttaa tämänkaltaisten väärän tiedon levittäjien tukeminen.

 

 Lähde: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1423458332781?jako=f717bd7fe360244ea8a34e032d599726&ref=tw-share 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/02/iso-britannia-aikoo-antisemitismi.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat