Vierailija

Eilen illalla alkoi itselläni kurkkukipu ja lihaskivut, ei kuumetta. Lapsi on ollut 3 vrk flunssainen. Viikonloppu kotona meni hyvin, mutta eilen kun oli hoidossa, niin yski koko yön. Parin tunnin välein kävin yöllä tarkistelemassa lapsen hengitystä kun olin huolissani. Illalla sai yhden rajumman yskänpuuskan, jonka aikana meni ihonväri kalpeaksi ja lopulta oksensi.  Muuten ei ole mitään hengitysvaikeuksia ollut eikä kuumetta.

Soitin aamulla hoitoon että laspi jä yskän vuoksi päiväksi kotiin. Hoitaja vähän ihmeissään että jos ei ole edes kuumetta... Olisitteko te vieneet lapsen hoitoon? Tietysti tässä vielä se että itselläkin flunssa päällä, joten yön heräily otti voimille. Eikä se ole ihan hyvä yksi päivä seurata lapsenkin vointia kotona? Huomenna sitten hoitoon jos noita rajumpia yskänpuuskia ei enempää tule ja jaksaa kotona leikkiä. 

Kommentit (1)

Jos yskä haittaa olemista,tottakai parempi jäädä kotiin,vaikkei kuumetta olisikaan.Häiritsee muita esim.nukkarissakin.Ylipäänsäkkin aina parempi olla kotona.t.pväkodin täti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat