Vierailija

Nyt se on sitten virallista, että ihmisen kämmenen sisäiseen mikrosiruun tehdään maailman ensimmäinen talletus Suomessa. Tämä toteutuu, kun  Myymälä 2015 -tapahtumassa Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade lähettää matkapuhelimella rahaa Digital Health Solutionsin toimitusjohtajan Pekko Vehviläisen käteen. 

 

 Vehviläisen käteen joulukuussa asennettuun mikrosiruun on tallennettu hänen bitcoin-lompakkonsa tiedot.

 

 Maksuteknologia perustuu BitPay-yrityksen teknologiaan ja palveluun, jota Suomessa edustaa Bitcoinkaupat.com. Maksamiseen soveltuvan teknologian toimittaa Bittiraha.fi.

 

Ihon sisäisten mikrosirujen käyttö lisääntyy vasta tietojen mukaan kymmenen vuoden päästä. 

 

On hävytöntä kuinka bittiraha järjestöjen henkilöt voivat puolustella maailman väestön mikrosiruttamista, sillä se että näitä nyt käytetään maksuliikenteeseen ei takaa sitä, etteikö tätä teknologiaa voitaisi käyttää myös ihmiskuntaa vastaan.

 

USA:n armeija on jo vuosikaudet kehitellyt RFID-teknologiaansa ihmisen etä-mielenhallintaan ja näistä ei edelleenkään virallisessa mediassa puhuta sanallakaan, koska ne ovat huippusalaisia asioita. Sen sijaan vain ihannoidaan tätä teknokratian uutta aaltoa, jossa jokainen joutuu luopumaan vielä joskus kokonaan käteisestä rahasta ja ottamaan ihonsa sisälle mikrosiru.

 

Vielä kymmenen vuotta sitten kaikkia niitä, jotka mainitsivatkin että tulevaisuudessa ihmiskunta pakotettaisiin ottamaan ihon sisäinen mikrosiru, pidettiin vaikka minä foliohattuina. Mutta nyt tämä lääkäri ja kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilden jo 90-luvulla toitottama asia on jo täyttä todellisuutta ja arkipäivää. 

 

Kaiken lisäksi tämä ihonsisäinen mikrosiru on vasta alkua siihen nähden, että USA:n hallinnolla sekä armeijalla on jo olemassa vielä aivoihin laitettava mikrosiru (brain implants). Jos meidän kaikkien aivoihin aiotaan vielä istuttaa aivoimplantti, niin mitäs muuta sillä tultaisiin tekemään, kuin yrittää hallita entistäkin syvemmin koko ihmiskunnan ajatuksia. 

 

Toki tehdäänhän sitä jo tänäänkin meidän kaikkien sitä huomaamatta. Normi ihminen kun ei huomaa, kuinka hänen ympärillään olevat ulkoiset ärsykkeet media, televisio sekä muu viihde ja mainosteollisuus muokkaa hänen ajatuksiaan alitajunnan tasolla. Tämä on sitä kollektiivisiin ihmisten mieliin syötettyä piilopropagandaa, eli mielenmuokkausta. Valtamediassa se tapahtuu poliittisista syistä ja mainosteollisuudessa kaupallisista syistä. Viihdeteollisuudessa taas miltei aina poliittisista syistä, joilla on tarkoitus heikentää mm. katsojien moraalia.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NSeTVM4aids

 

Yhdysvalloissa uutisoitiin jo vuosia sitten, kuinka jenkkiläisen väestön massasirutuksen olisi tarkoitus alkaa vuonna 2017.

 

Lähde: http://www.kauppalehti.fi/uutiset/maailman-ensimmainen-rahansiirto-ihmiseen-tehdaan-suomessa/3zPgTZRy

 

http://edition.cnn.com/2013/05/07/tech/brain-memory-implants-humans/ 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/02/maailman-ensimmainen-rahansiirto.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat