Vierailija

Sain viestin minulle aiemmin tuntemattomalta henkilöltä joka kertoi että 23-vuotias tyttäreni on tapaillut muutaman viikon miestä, joka on aiemmin pahoinpidellyt entistä tyttöystäväänsä. Lisäksi miehellä on muitakin ongelmia (luottotiedot, veroja maksamatta yrityksen nimissä). Tämä henkilö joka näistä kertoi oli kuulemma ottanut yhteyttä tyttäreeni, mutta tytär oli valehdellut hänelle lopettaneensa suhteen vaikka ei ollut näin tehnyt. Mitä voisin tehdä? En pysty olla niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Tuomion mies on kuulemma saanut ihan muutama kuukausi sitten vasta. 

Kommentit (5)

Onpa hankala tilanne. Tietääkö tyttäresi että sinä tiedät heidän suhteestaan? Jos kyllä, lienee jotenkin mahdollista johdatella keskustelu tuohon aiheeseen, mutta jos ei, menee vieläkin vaikeammaksi. Itse ehkä yrittäisin ihan kasvotusten tavata ilman kiirettä, ja varovasti siirtyä aiheeseen, mutta kun siihen päästäisiin, olisin aika suora. En käskisi ehkä häntä suoraan lopettamaan suhdetta, mutta antaisin todella painokkaan varoituksen, kertoisin mitä nuo asiat voi pahimmillaan tarkoittaa ja käskisin miettimään vielä. Mikäli hän haluaisi jatkaa miehen kanssa, vannottaisin häntä olemaan minuun ja läheisiin ihmisiin yhteydessä tiiviisti, ja kertomaan heti jos jokin tuntuu oudolta tai pelottavalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ikävä tilanne. Ota asia puheeksi. Älä suoraan kiellä tapailemasta, mutta kerro mihin se voi johtaa. Ainakin rahattomuuteen ja tyttäresi on myös vaarassa, koska miehellä taipumus väkivaltaisuuteen.

Usein tällaiset roistot viehättävät, selitys on kuulemma se että pystyvät liikuttamaan naisen koko tunneskaalaa...

Tyttäresi varmaan jättää hänet jossain vaiheessa.

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat