Vierailija

Maailman varakkain ja vaikutusvaltaisimman Rothschild -pankkisuvun Jacob de Rothschild myi hiljattain Teksasilaiselle puolijohdevalmistaja Freescale Semiconductor yhtiölle kuuluvan patentin n. 17 miljardilla dollarilla.

 

Hollantilainen NXP Semiconductors NV yhtiö vahvisti 2. maaliskuuta, että se ostaa Austinissa sijaitsevan, Teksasilaisen Freescale Semiconductors Ltd. yhtiön patentin 16.7 miljardin dollarin hintaan ja alkaa valmistamaan autoihin soveltuvia tietokoneita.

 

Mutta kuitenkin se mikä tämän Jacob de Rothschildin ja Teksasilaisen yhtiön kanssa hämäräperäisesti yhdistää, on se että 20 kyseisen yhtiön työntekijää katosi 2014 maaliskuussa Malesialaisen lentoyhtiön lennolla numero MH370. 

 

Kyseinen matkustajakone vain hävisi tutkasta ja sitä ei olla vielä tänäkään päivänä löydetty mistään. Vaikka sen epäiltiin iskeytyneen lopulta Intian valtamereen. Mutta kuten näissä nykyajan suihku/matkustajakoneissa on huipputeknologialla varustetut mustat laatikot. Niin tässä tapauksessa ei olla kuulemma virallisten tietojen mukaan saatu mitään tietoa. 

 

Malesian pääministeri Najib Razakin 24.3.2014 antaman tiedotteen mukaan tuoreimmat satelliittitiedot ja analyysit viittaavat siihen, että lento MH370 syöksyi toistaiseksi tuntemattomasta syystä Intian valtamereen. Yksikään lentokoneen matkustaja tai miehistön jäsen ei selvinnyt onnettomuudessa.

 

Nykyaikaiset mustat laatikot pystytään paikantamaan vaikka valtamerestä. Mutta tässä lennon MH370 tapauksessa koko matkustajakonetta ei tod. tarkoituksellisesti haluta löytää. 

 

Mutta Malesian hallinto ei ole kuitenkaan juonessa mukana, vaan tämä turmaa peittelevä taho liittyy vahvasti sotateollisuuden suurtahoihin. Koska tämä Teksasilainen yhtiö, jonka työntekijöitä lennolla oli peräti 20 mukana, julkisti juuri ennen lentoa sotilastutkajärjestelmään liittyvän patenttinsa. ARM microcontroller KL-03, jonka he sanoivat mullistavan koko elektronisen sodankäynnin.

 

Vain neljä päivää ennen kyseisen Malesialaisen matkustajakoneen katoamista Yhdysvaltain patenttitoimisto myönsi viiteen osaan jaetun patentin. Yksi sen hakijoista oli Freescalen Peidong Wang, Zhijun Chen, Chen sekä Lu Ying Zhijong. Jotka kaikki olivat kotoisin Suzhoun kaupungista. 

 

Kaikki kyseisistä patentinhakijoista katosivat tämän Malesialaisen koneen lennolla.

 

Mutta silloin kun ollaan totuuden äärellä tämän Malesian MH370 turmalennon suhteen, niin virallinen media vaikenee. Jacob de Rothschildista ei puhuta siellä sanallakaan liittyen tähän Teksasilaiseen yhtiöön. Koska muuten myös valtavirta voisi päästä edes vähän jyvälle siitä, että minkä takia lento MH370 piti kadota kuvioista pysyvästi. Palvellen näin vain lopulta sotateollisuuden suurimman monopolin etuja.

 

Freescale on suuri yhtiö, jonka omistajiin kuuluvat mm. Carlyle Group, jonka yksi yksityinen sijoittaja on ent. USA:n presidentti George Bush sr.  

 

Malesian turmalento numero MH370 ei olekaan enää niin hämärän peitossa, jos osaa vain yhdistää oikeat johtolangat. Mutta miltei aina vanha viisas sanonta "Follow The Money" pitää tälläkin kerralla kutinsa. Koska mitäs se Rothschilien rahasuku muutakaan tee, kuin vain takoo useita miljardeja päivittäin ja yksi jos toinen suihkukonekin pyyhitään tieltä pois, jos tarve vaatii. Silloin kun sotateollisuuden monopolin etu ja asema on vaarassa. 

 

Lähde: http://www.disclose.tv/news/boeing_mh370_disappearance_made_illuminati_member_jacob_rothschild_sole_owner_of_major_semiconductor_patent/114897

 

http://www.express.co.uk/news/world/465557/Malaysian-plane-20-on-board-worked-for-ELECTRONIC-WARFARE-and-radar-defence-company 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/03/jacob-de-rothschild-myi.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat