Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt tämä meidän talousöykkäri sen sanoi ja päästi suustaan sen mistä YK:n agenda 21:ssä pohjimmiltaan on kysymys.

 

Björn Wahlroos puolustelee uutuuskirjassaan Nestlén pääjohtajan Peter Brabeck-Letmathen ehdotusta maailman juomavesien yksityistämisestä. Samalla Wahlroos myös esittää että väestönkasvu saataisiin kuriin, laittamalla lisääntyminen valtion kontrolliin.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZDVeI_tpoio

 

Suomessa on maailman puhtaimmat pohjavedet ja niiden arvo on jonainpäivänä arvokkaampaa kuin öljy ja tämän tajusi jo vuosia sitten pohjavesiaktivistinakin tunnettu Marko Sihvonen. 

 

Mutta kun Suomi on käytännössä piilevässä konkurssissa, niin maa-alueet ovat monikansallisille yhtiöille vapaata riistaa. Koska jo Tanskan kokoinen alue on vallattu suomesta, monikansallisten yhtiöiden käyttöön. 

 

Mutta aivan samalla tavalla tulee pahimmillaan käymään, jos joku monikansallinen yhtiö päättää ostaa täältä pohjavedet pois. Niin sen jälkeen jokaisella yksittäisellä maanomistajallakaan ei ole enää sen jälkeen lupaa pumpata vetää omasta kaivostaan, jos vaikka Nestlé tai Coca-Cola company on koko makeat vedet jo ostanut. Tätä samaa ekonomista kolonialismia harrastettiin jo vuosisadan alussa, kun öljyteollisuus alkoi kukoistaa. 

 

Suomesta suurimman uhan alla ovat eristyisesti natura-alueet, koska sieltä löytyvät myös suomen puhtaimmat pohjavesialueet.

 

Suomen maailman puhtaimmat pohjavesialueet kuuluisivat olla suomen kansalaisten hallussa, eikä kasvottomien ja läpi ahneiden monikansallisten yhtiöiden. 

 

Mutta nyt on tullut aika, jolloin tämä maa kaikkine luonnon rikkauksineen on pistetty myyntiin. Koska nämä sielunsa myyneet sontiaiset vallanhimoissaan ovat valmiita jopa tuhoamaan suomen seuraavien sukupolvien arvokkaimman perinnön jälkipolville, pohjaveden ja myymään sen täältä pois. Pohjavedet kun ovat sellainen luonnonvara, että niistä tullaan vielä pahimmillaan käymään sotia kaukana tulevaisuudessa. 

 

Lähde: http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=20153136&c=mobile&rss=mob

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/03/wahlroos-ehdottaa-veden-yksityistamista.html

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat