*Kysely*

Moni on varmasti ollut tilanteessa tai tietää jonkun että lapsi tulossa mutta lapselle ei löydy kummeja. Kaikki sukulaiset, ystävät ja lähituttavat ovat jo kummeina lapsille tai yksinkertaisesti ei vain löydy itselle miellyttävää ihmistä jolle haluaisi tämän suuren kunnian suoda. Ja lapsi halutaan nimenomaan kastaa johon vaaditaan vähintään kaksi kummia.

Ottaisitko "vieraasta" ihmisestä lapsellesi kummin? Tietäisit haluavasta kummista ns. perus tiedot ja sen että hän sitoutuisi luottamuksellisesti kummin tehtävään.

Joten, ottaisitko vai et?

Miksi ja miksi et?

Kommentit (3)

No en ottaisi vierasta... Miten vieras voi muka sitoutua kummin tehtävään? Olis aika rasittavaa jos pitäisi alkaa uuteen ihmiseen tutustumaan että saisi lapselle kummin. Voihan sitä olla yhdellä ihmisellä useampikin kummilapsi... Minäkin olen yks kahdeksasta kummilapsesta. Esikoiselle kummin valinta epäonnistui mutta toiselle pyysin sitten kaksi sellaista ystävääni, joiden kanssa on tunnettu vähintäänkin yläasteelta asti ja edelleen ollaan tekemisissä.

Kieltämättä kolmatta lasta harkitessa tulee mieleen, että mistä mä sille kummit keksisin. Onneksi ei sitä muutenkaan aiota tehdä.

Mun mielestä siis ei ole vakava ongelma, ja mulla on kuitenkin tosi vähän kavereita ylipäätään.

Neljännen lapsen kohdalla kummien saaminen oli jo vaikeaa. Sopivia vaihtoehtoja ei paljon ollut ja osa heistäkin kieltäytyi, kuka mistäkin syystä. Paniikki meinasi jo iskeä. Onneksi kuitenkin löysimme loistavat kummit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat