Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (2)

Pesu vedellä ja harjalla riittää. Syömäsi ravinto vaikuttaa myös suun bakteereihin, limakalvoihin sekä ennenkaikkea hammasluuhun.

Fluoria ei tartte eikä vaahtoavaa ainetta (natriumlauryyli-sulfaatti eli sodium lauryl sulfate eli SLS) eikä muitakaan haitallisia aineita, joita tahnat on täynnä. Ne kaikki kemikaalit joutuu myös vesistöihimme, joten vältä turhaa kemikaalikuormaa.

Huolehdi luustostasi, niin samalla huolehdit hampaistasi.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm

Fluori.

Aine, joka on jo pitkään tiedetty olevan hermostomyrkky(sodium fluoride), on edelleen meidän hammastuotteissamme, jossain päin maailmaa, jopa juomavesissä. Ennen, kuin sitä alettiin antaa hygieniatuotteisiin, sitä käytettiin tappamaan rottia. Kohtuullisen huolimattomasti meille suositellaan hermostomyrkkyä käytettäväksi, samaan aikaan pelotellen ”luontaisten aineiden” käyttöä. Mutta älä huoli, hammastahnat ei ole ainoa paikka. Monissa tehotuotetuissa raaka-aineissa käytetään torjunta-aineena fluoria (sodium fluoride). Fluori on linkitetty eri tulehdustiloihin, jotka pitkään jatkuessaan aiheuttavat erilaisia sairauksia kehoon, joista luusyöpä, kilpirauhasen ongelmat, alentunut älykkyysosamäärä ja hedelmällisyyden lasku ovat muutamia. Koska kaikkialla ei vielä tiedetä aineen haitallisuutta, on meidän syytä tehdä omat tutkimuksemme ja informoida päättäjiä tärkeistä elementeistä, jotka vaikuttavat meidän kaikkein terveyteen.

– Skippaa hammastahnat, joissa on fluoria.
– Luonnon hammastahnoja on nykyisin runsaasti olemassa.

http://hidastaelamaa.fi/2014/11/loytyyko-lautaseltasi-hermostomyrkkyja/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat