kertokaapa kokemuksia/mielikuvia nimestä SENJA

Vierailija

Kommentit (15)

oma tyttäreni. semmoisen villin viikinkilapsen näköinen & oloinen, voisi kuvitella juoksemassa paljon jaloin kalliolla miekka kädessä huutaen :D

Ex-anoppini on nimeltään Senja. Ilkeä kiihkouskovainen emäntä, joka oli mielestään aina oikeassa ja määräili/puuttui kaikkien asioihin. Mutta eihän nimi naista pahenna, mutta nainen saattaapi pahentaa nimeä.

Kesrantti raivoissaan kenenkäs tavarat täällä on jatkuvasti aina teltassa aivan levällään?  No ne on Sen ja sen kamoja. Jahas, teltassa on näköjään kaksi "nokkelaa" kaksi varusmiestä, teidän nimenne? Korhonen, jahas, entäs teidän, Sotamies Senjanen, herra kersantti.1812

Itse tutustuin yhteen ja ainoaan Senjaan Hakunilassa ja vain hän voi olla Senja, koska on käytöksellään pilannut sen nimen. En suosittele. Sitäpaitsi on vielä venäläinen nimi (Ksenja).

me päädyimme Senjaan, koska Sonja on minusta tunkkainen nimi ja miehen ehdottomasta Seljasta tuli mieleen liikaa Harry Potterit.. jostain tulla tupsahti sitten raikas, pehmeä Senja ja niin sai ihana  tyttäremme nimen :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat