Minkäikäiselle vielä käy tämä perinteinen kurapuku, eli

Vierailija

saappaat+henkselihousut+rukkaset - yhdistelmä? Tiedän, että päiväkodissa käytetään ja eskarissa, ja tiedän, että kouluissa ei käytetä, mutta miten sitten pienet koululaiset vapaa-ajalla? Meidän ekaluokkalainen on yllä mainitussa asussa nyt kurakelin ulkoilunsa hoitanut, mutta mietin vaan, että alkaako olla jo pienempi juttu? Tosi tarpeen ne kyllä ovat olleet.

Kommentit (3)

mututuntumalta sanoisin, että 1-2-luokkalaisella menisi vielä, mutta sen vanhempi jos kurahousuja tarvii, niin sellaiset vyötärömalliset sadehousut olisi vamaan sopivammat

Varmaan on enemmän päiväkotilaisten juttu. Meilläkin kyllä vielä satunnaisesti kurahaalarit olleet sadepuuhissa käytössä 6-7v:llä.

Ihan ehdoton haalari kuraulkoiluun on Lassien Suprafill, jossa alaosa kurahousukangasta ja näyttää kuitenkin ihan normihaalarilta. Saa niin välikausi- kuin toppaversiona kokoon 128cm.
Meillä näitä ollut koosta 86cm asti joka kokoa, tosin välissä taisi olla jokunen Elloksen "kumihaalari" eli fleecevuorinen kurahousumateriaalia oleva kokohaalari.

Ticket to heaveniltä on plain rain- ja rubber rain-kaksiosaisia pukuja. Vähän hintavampia, suosittelen lämpimästi. Ensiksi mainitussa plain rain with fleece puvussa irrotettava fleecevuori takissa eli menee niin pikkupakkasilla/loskakeleillä kuin kesätakkinakin. Vedenpitävyys vastaava kuin sadevaatteissa vaikka näyttää tuulipuvulta. :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat