Vierailija

saappaat+henkselihousut+rukkaset - yhdistelmä? Tiedän, että päiväkodissa käytetään ja eskarissa, ja tiedän, että kouluissa ei käytetä, mutta miten sitten pienet koululaiset vapaa-ajalla? Meidän ekaluokkalainen on yllä mainitussa asussa nyt kurakelin ulkoilunsa hoitanut, mutta mietin vaan, että alkaako olla jo pienempi juttu? Tosi tarpeen ne kyllä ovat olleet.

Kommentit (3)

mututuntumalta sanoisin, että 1-2-luokkalaisella menisi vielä, mutta sen vanhempi jos kurahousuja tarvii, niin sellaiset vyötärömalliset sadehousut olisi vamaan sopivammat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varmaan on enemmän päiväkotilaisten juttu. Meilläkin kyllä vielä satunnaisesti kurahaalarit olleet sadepuuhissa käytössä 6-7v:llä.

Ihan ehdoton haalari kuraulkoiluun on Lassien Suprafill, jossa alaosa kurahousukangasta ja näyttää kuitenkin ihan normihaalarilta. Saa niin välikausi- kuin toppaversiona kokoon 128cm.
Meillä näitä ollut koosta 86cm asti joka kokoa, tosin välissä taisi olla jokunen Elloksen "kumihaalari" eli fleecevuorinen kurahousumateriaalia oleva kokohaalari.

Ticket to heaveniltä on plain rain- ja rubber rain-kaksiosaisia pukuja. Vähän hintavampia, suosittelen lämpimästi. Ensiksi mainitussa plain rain with fleece puvussa irrotettava fleecevuori takissa eli menee niin pikkupakkasilla/loskakeleillä kuin kesätakkinakin. Vedenpitävyys vastaava kuin sadevaatteissa vaikka näyttää tuulipuvulta. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat