Vierailija

https://youtu.be/2fLByDpFWiI

 

Poptähti Katy Perry on yksi monien maailman viihdeteollisuuden ikonien ohella MK ULTRA ohjelman uhri. Hän kuuluu siihen sarjaan, joihin yleensäkin nämä Hollywood sekä musiikkibisneksen keulahahmot joutuvat. Eli hyvin näyttävään rooliin.

 

Tässä ylläolevalla videolla näkyy kuinka Katy Perryn MK ULTRA mielenohjelmoinnin monarch beta mode triggeroituu päälle, hei kun musiikki alkaa. Sen näkee suoraan silmistä, jotka kytkeytyvät kuin transsiin. Oikeastaan miltei transsista onkin kyse, koska MK ULTRA monarch beta ohjelmointi perustuu alter-egolle. Eli mielenohjelmoinnin kohteelle luodaan kaksoispersoona, joka aktivoituu aina tietyistä käskyistä tai aktivoinneista päälle.

 

https://youtu.be/zzakoTVZlE0

 

Katy Perry on vielä itse aikaisemmin sanonut kuinka hän on joutunut myymään sielunsa, ennen kuin hänestä tehtiin maailmantähti.  Näissä kuvioissa kun kenestäkään ei vain yhtäkkiä tule maailmantähti tässä luokassa, vaan jokainen näistä viihdeteollisuuden huorista valikoidaan tarkoin.

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/04/katy-perry-mk-ultra-ohjelmointi.html

Kommentit (2)

asdasdasd

Olen MK ULTRA:n uhri. Kaikki alkoi noin 4v sitten kun olin armeijassa ja minut pyydettiin huoneeseen. Minua huumattiin eri huumeilla ja traumatisointiin. 2 henkilöä väittivät työskelevän CIA:lle. Heillä oli myös kaasua joka vei muistini. Väittivät että tekee minusta agentin. Helvetti alkoi about 2v tämän jälkeen kun aloin muistamaan asioita mitä minun olisi ikinä pitänyt muistaa. Elän fantasia-maailmaa joka on todellinen. Ne tapahtuu helvetissä (oikeasti helvetissä). En tiedä mikä sana laukaisee hypnoosin jossa saan erikoiskyvyt tappamiseen ja muihin erikois kykyihin. Minusta tuntuu että kaiken takana on uuden maailman järjestyksen saavuttaminen. Näiden vuosien aikana olen saanut varmaan 100 mielikuvitus kaveria. Joskus ollaan oikeassa elämässä, joskus taivaassa, joskus helvetissä, joskus mielessä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat