Vierailija

vieraita tulossa ja paniikki iskee kun en oikeasti osaa tehdä hyvää kastiketta.Enkä tarkoita nyt sitä mummon ruskeaakastiketta vaan jotain muuta mihin tulisi ainakin sipulia.

Kommentit (9)

Ruskistan jauhelihan ja sipulin, maustan ja sekoitan joukkoon vehnäjauhoja, lisään vettä ja sekoitan tasaiseksi ja annan kypsyä noin 10 minuuttia.Toinen vaihtoehto minulla on sulatejuusto, eli ruskistetun jauhelihan ja sipulin joukkoon sulatejuustoa maun mukaa, sitten vettä ja annetaan taas kypsyä, suurustetaan lisää tarpeen mukaan.

Mikäs vika murukastikkeessa on?Freesaa sipuli ja pakastevihanneksia (mikäli on) rasvassa (margariini, tälle on syy), lisää jauheliha ja paista kypsäksi, mausta ja laita vehnäjauhoja joukkoon. Lisää tomaattimurskaa (voi olla vaikka valmiiksi maustettua) ja tarkasta maku. Jos on liian tujua, voit loiventaa makua ruokakermalla.

Menee perunoitten ja pastan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pilkon kuullotan sipulin, kuulotus vaiheessa vähän sokeria joukkoon, pehmittämään sipulin makua. Lisätään jauheliha ruskistumaan, maustan-paprikaa, jauhelihamaustetta, grillausmaustetta nytten ainakin...

Lisään 50 g valkosipulituorejuustoa, ja lisään puolidesiä vettä, annan kiuhumispisteeseen olla ja suurustan vesivehnajauhoseoksella, joskus tarvitsee vielä lihalientä joskus ei :)

ruskista eka jauheliha ja sipuli,sitten pari rkl vehnäjauhoja ja tomaattipyrettä,pyörittelet vähän aikaa pannulla ja kuumaavettä ja puuhaarukalla sekasin.mausteeksi suolaa,pippuria ja oreganoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat