Vierailija

Nyt tarvitsisin kipeästi teidän apua! Onko kenelläkään ollut oireita ennen plussausta tai ns. varma tunne siitä, että on tärpännyt? Kuukautisten olisi pitänyt alkaa parisen viikko sitten, mutta eivät alkaneet. Muutamana päivä tuntui siltä, että menkat tulevat, mutta ei yhtään mitään. Sen lisäksi vatsassa on tuntenut sellaisia nykäyksiä (en osaa oikein kuvailla tunnetta) ja tuntuu, että vatsa olisi koko ajan turvonnut hieman.. 

Tein raskaustestin maanantaina, oli joku RFSU merkkinen, sellainen perus tikkumalli, kaupasta ostettu ja siihen tuli haalea toinen viiva, mutta siihen meni muutama minuutti, että ilmestyi siihen ja muoto oli jotenkin omituinen, se viiva nimittäin vähän ns. levisi siihen. Haluaisin käydä ostamassa apteekista uuden testin, mutta pelottaa. Lapsi olisi siis todellakin enemmän kuin tervetullut, mutta pelkään sitä että negaa näyttäisi ja joutuisi pettymään.. :/

Silti olo on omituinen ja olen jotenkin varma, että nyt on tärpännyt. En tiedä. Mutta siis, onko muilla ollut tälläisiä tuntemuksia, että varmasti on raskaana ja sitten testikin sen olisi osoittanut?

Kommentit (2)

Jos testissä oli 2 viivaa, olet raskaana. Testejä voi muuten tilata netistäkin ellei kehtaa ostaa apteekista. Tsemppiä ja onnea matkaan! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat