Vierailija

Kommentit (15)

Moccamaster kannattaa ehdottomasti ainakin kokeilla, jos ei ole rahasta kiinni. Ero perusräpsyihin on VALTAVA, kunhan kahvijauhe on hyvää ja vesi puhdasta. Ja todella kuumaa tulee, mutta EI palanutta!

hyviä puolia eli se keittää kuumaa vettä ja siten kahvista tulee hyvää. Meillä on ollut MM ja en kuitenkaan ollut siihen tyytyväinen, sillä siitä puuttui paljon semmoisia ominaisuuksia, joita oli paljon halvemmissa ja paremmissa keittimissä. Esimerkiksi tippalukko joistain malleista tai se, että kun laittaa vettä säiliöön, niin piti pitää sitä kantta jossain eli ei ollut saranoilla tms. ja lisäksi meidän mallista puuttui jopa se merkkivalo (oli sillä pyöreällä säiliöllä) ja yksi juttu mistä en tykännyt myöskään oli se, että siinä meidän mallissa ei ollut automaattista virrankatkaisua.On siis olemassa vähintään yhtä hyviä kahvinkeittimiä, joissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka MM:n halvemmista malleista puuttuu ja nämä toiset keittimet ovat huomattavasti edullisempia. Niissä ei vaan makseta sitten siitä statuksesta. Jos siis haluat hyvää kahvia mutta et maksaa merkistä, niin tutustu ihmeessä keittimiin. Itse kun niihin vasta tutustuin, niin huomasin, että on kolme oikein hyvää merkkiä, joilta löytyy hyviä, kuumaa kahvia keittäviä keittimiä. Yksi on Melitta, jonka kahvinkeittimet ovat järkiään kaikki hyviä ja sieltä löytyy yksi 50 euron laite, jossa on sekä tippalukko ja virrankatkaisu. Samoin Philipsiltä löytyy kolme keitintä, joissa on nuo ominaisuudet ja tulee kuumaa kahvia. Lisäksi OBH Nordican kalleimmissa malleissa on myös sellainen toiminto, joka päästää vaan kuuman veden etenemään eli lämmittää vettä tarpeeksi kauan.Kysy lisää malleista, jos kiinnostaa.avulias MM:n kahvista pitävä, mutta ei ymmärrä sen puutteita kun muilla keittimillä saa yhtä hyvää kahvia mutta paremmin ominaisuuksin ja halvemmallaEsimerkiksi itsellä Philipsin noin 50 euron laite on keittänyt jo nyt 7 vuotta hyvää kahvia, jossa tippalukko edelleen pitää ja automaattinen virrankatkaisu toimii. Monellakohan MM:n omistajalla 7v vanha tippalukko pitää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ite en juo kahvia, mutta kuulemma sillä saa parhaat kahvit. Äidillä oli 20v sama keitin, ja vaihto sen uudempaan kun halusi erivärisen. Vanha keitin oli vieläkin aivan kunnossa. Vanhan keittimen sai veljeni, joka oli tosi mielissään :)

Meillekin ostetaan MM kun muutetaan uuteen kotiin kohta.

ja se on totta että kuumaa kahvia tulee joka on hyvä juttu. Ja taitaa tuo kestäväkin olla. Mutta paljon vähemmä tulee kahvia kuin edellisellä keittimellä philipsillä. Meillä tää malli jossa tulee 10 kuppia kahvia, mutta kokeiltu omalla mokkiksella ja äitini philipsillä(samanlainen kui mulla ennen) keittää 10 kuppia kahvia. Ja philipsillä tulee enemmän valmista kahvia. Ei mun mielestä tule sen parempaa kahvia kuin muillakaan keittimillä. En ainakaan ole ite asiaa huomannut

Nyt meillä on vanhahko Braunin termoskeitin jolla ei tule tarpeeksi kuumaa, nimenomaan kuumaa, kahvia. Pitänee käydä vielä kattelemassa kauposta muitakin vaihtoehtoja. t.ap

Onhan se kallis, mutta kestääkin oikein hoidettuna pitkään. Me ostimme opiskeluaikoina sen ihan perusmallin ja vielä toimii loistavasti, ei pahaa sanottavaa ole. Toisaalta, jollei huolehdi keittimestään ja puhdista sitä tasaisin väliajoin, ei kalliskaan keitin kestä kauaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat