Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ei enää kestä hermo yhtään vaikka lapset jo isompia 10v, 8v ja 5v, varsinkin nuo koululaiset raastaa hermoja keskimmäinen ei usko kirjaimellisesti mitään ja rikkoo suutuksissaan paikkoja mm.oven karmit paikoiltaan, wc pöntön kansi jne.. Olen kokoajan pahalla päällä kotona kun noi h*lvetin kersat usko mitään!! Nii ja vanhemmalla oppimisvaikeuksia ja adhd ja koulusta kokoajan painostetaan mä tuun hulluksi, haluan pois tai kuolla!!! huudan ja haukun lapsia kokoajan ja en pääse yli tästä pahanolon kierteestä, auttakaa mitä teen?! Voisin antaa nuo lapset pois tuleeko joku hakemaan?

Kommentit (2)

Suosittelen ottamaan yhteyttä kunnalliseen perhetyöhön tai sosiaalityöhön. Meidän kunnassa esim. perhetyön kautta on saatavilla erilaisia apuja perhe-elämään. Myös seurakunnan diakoniatoimi voi olla yksi mahdollisuus pyytää apua. Se ei ole heikko joka pyytää apua sitä tarvitessa vaan se on juuri vahva henkilö. Aina voimat ei riita yksin! Kaikkea hyvää!

Sairaalassa on kriisipäivytys , ne auttaa sieltä eteenpäin, ja voit neuvotella heidän kanssaan, jos tulisivat vaikka katsomaan teitä. Kaikilla meillä on joskus tosi huonot hetkemme lasten kanssa. Hae ihmeessä auttajia. Ne ovat siellä aina päivystämässä sitä varten.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat