Vierailija

Meille tuli vastaan 20-30-luvulla rakennettu hirsirunkoinen talo ja olemme joko aikeissa vuokrata tai ostaa sen, mutta nyt tarvitsisi arvioita remontin kustannuksesta.

Talossa asuinneliöitä on noin 120 +kuisti ja pieni kellari sekä erillinen saunarakennus. Kumpikin korkealla kivijalalla kallion päällä, joten perustukset loistavat eikä runko ole päässyt kastumaan mistään. Katotkin ovat ehjät pellikatot sekä ulkoa päin talo siistissä kunnossa.

Sisäpuoli kuitenkin vaatisi isompaa remonttia. Huonejärjestyksiä ei tarvitsisi muuttaa, mutta sisälle pitäisi rakentaa pieni wc sekä suihku ja pienehkö keittiö laittaa kokonaan uusiksi. Paikat siis kaikille olisi jo valmiina. Talossa on vesijohto, mutta liitetty vain yhteen pisteeseen, josta se pitäisi saada wc:hen ja kylppäriin kuten myös viemäröinti laittaa kokonaan uusiksi. Keittiöön uudet kaapit sekä viemäri+vesipiste. Sähköt ovat kysymysmerkki ja vaatisivat kai kokonaan uusinnan..

Talossa on joka seinällä vanhat pinkopahvit, jotka voisi ottaa pois ja laittaa tilalle joku lisäeristelevy ja päälle uudet sisäpinnat. Paneloidut katot voisi lähinnä maalata sekä tukeva lankkulattia kauttaaltaan hioa ja maalata.

Onko kellään kokemuksesta heittää villiä hinta-arvioita tälläiselle remontille? Olemme kumpikin ammatiksemme talonrakentajia, joten tekisimmin kaiken voitavamme itse sekä mahdollisimman halvalla, koska emme vaadi kalleinta highteckiä. Talo on ihana ja piha aivan loistava, mutta epäröimme talon vuokrauksessa/ostamisessa, koska ne tärkeimmät wc+suihku+toimiva keittiö puuttuvat..

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat