Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Veljeni on toisen kaksostyttömme kummi. Syntymäpäiville hän on alusta asti tuonut lahjan vain kaksoselle, jonka kummi hän on. Siskoni taas, joka ei ole kummankaan kaksosen kummi (vaan esikoisemme) tuo aina synttärilahjat myös kaksosille. Minusta veljeni menettely on outoa ja epäreilua, koska hän on kuitenkin saanut kutsun lähisukuun kuuluvana aina myös esikoispoikamme synttäreille ja sinne hän on jonkun pienen lahjan kyllä tuonut. En ole kovasti materian perään, mutta kun kaksoset kasvaa, niin kyllähän toinen ihmettelee miksei hän saa enolta lahjaa.

Eri asia on mielestäni lähisuvun ulkopuoliset kummit, eli ystävät, joiden on minusta ihan o.k. tuoda lahja vain sille kaksoselle, jonka kummi on. Mielestäni veljeni voisi muistaa jollain pienemmällä lahjalla myös tätä ei-kummi-lastaan.

Asian muuttaa kinkkisemmäksi se, että veljeni on nyt saanut oman lapsen, jonka 1-vuotissyntymäpäiville olemme saaneet kutsun parin viikon päästä. En ole lapsen kummi, joten menemmekö sitten ilman lahjaa (veljen periaatteen mukaan)? :D Vai lahjan kanssa ja odotamme, että veljen perhe tajuaa vinkin jatkossa tuoda lahjan myös toiselle kaksosista? Vai viemmekö kenties mukana vain jotain käytettyjä, hyväkuntoisia, pieneksi jääneitä vaatteita tai vaikkapa leluja (ei tietenkään paketoituna), vai olisiko tämä törkeää..?

Mitä mieltä olette? Mitä tekisitte tilanteessa?

Välit veljeeni eivät ole läheiset tai parhaat mahdolliset, mutta toivoisin, että voisimme elää suht sovussa jatkossa...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat