Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Maidanin tarkka-ampujat koulutettiin Puolassa

Vierailija

Maidanin tarkka-ampujat saivat koulutuksen Puolassa. Näin kertoo Puolan konservatiivipuolueen edustaja ja nykyinen meppi Janusz Korwin-Mikke.

 

Hän kertoi myös kuinka Maidanin aukion tapahtumat tarkka-ampujineen oli CIA:n operaatio. Mutta itse tarkka-ampujat koulutettiin Puolassa. 

 

"Puola koulutti nuo terroristit mielyttääkseen Yhdysvaltoja, joka sijoitti suuresti Ukrainan vallankaappaukseen", Korwin-Mikke lisäsi.  

 

Suomen valtamedia ei ole missään vaiheessa kertonut totuutta Maidanin aukion tapahtumista. Vaan se syötti maidanin ja Ukrainan tilanteesta jatkuvasti lännen tehteilemaa valheellista propagandaa.

 

Maidanin aukiolla puhjenneet levottomuudet saivat alkunsa, kun Ukrainan silloinen presidentti Viktor Janukovytš kieltäytyi allekirjoittamasta EU:n ja Ukrainan välistä assosiaatiosopimusta sekä ottamasta kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n Ukrainalle tarjoamaa lainapakettia.

 

Tästä median mukaan sitten puhkesi suuret levottomuudet, jonka seurauksena väitettiin hallinnon poliisien ampuneen mielenosoittajia Kiovan, Maidanin aukiolla. 

 

Tämä on kuitenkin valhe ja poliisit eivät olleet näiden murhien takana, vaan Puolassa koulutetut CIA:n tarkka-ampujat. Joiden motiivi oli lavastaa Janukovits syylliseksi Maidanin aukion verilöylyyn. Millä hänet sitten savustettiin pois vallasta, jolloin tämä Yhdysvalloista organisoitu vallankaappaus oli suoritettu.

 

Wikileaks sai jo aikanaan selville, kuinka Janukovytš pyrki aikanaan välttämään vastakkainasettelua idän ja lännen välissä. 

 

Janukovytš syrjäytettiin jo aiemmin vallasta vuonna 2004-2005 vuosina ns. oranssin vallankumouksen aikana. Silloin Janukovytš oli voittanut presidentinvaalien toisen kierroksen joulukuussa 2004, mutta länsimaiden tiedustelupalveluiden kätyreiden toteuttaman toisen laskennan jälkeen presidentiksi nousi Viktor Juštšenko.

 

Tämän hallinnon aikana Ukrainan välit Venäjään kiristyivät samantien. 

 

Vuonna 2008 Ukraina eteni Viktor Justsenkon ja Julia Timošenkon johdolla vauhdilla kohti Natoa. Huhtikuussa järjestetyssä Naton huippukokouksessa Bukarestissa keskusteltiin Ukrainan mahdollisuuksista päästä sotilasliiton jäsenyysvalmennusohjelmaan, mutta Yhdysvaltain ja sen presidentin George W. Bushin tuesta huolimatta Nato-maat eivät hyväksyneet Ukrainaa ohjelmaan.

 

Yksityisen tiedusteluyhtiön Stratforin sähkeessä viitataan ”lukuisiin mediaraportteihin, joiden mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi suljettujen ovien takana pidetyssä kokouksessa Nato-johtajille, että jos Ukraina liittyy Natoon, Venäjä ottaa Krimin takaisin itselleen”. Uutisten totuudenmukaisuutta ei ole koskaan vahvistettu.

 

Mitä muuta Wikileaks kertoo Ukrainasta:

 

Diplomaattisähkeistä selviää, että Ukraina tavoitteli Nato-jäsenyyttä kaikilla muilla kuin Viktor Janukovytšin valtakausilla. Maan nykyinen presidentti Petro Porošenko ja pääministeri Arsenij Jatsenjuk olivat vuorotellen ulkoministereinä viemässä Ukrainaa sotilasliittoon vuosina 2007–2009.

 

Lähteet: http://rt.com/news/251961-ukraine-maidan-snipers-poland/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome 

 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=13312

 

http://tass.ru/en/world/790826 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/04/maidanin-tarkka-ampujat-koulutettiin.html

Kommentit (1)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat