Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kissallamme on ollut jonkin aikaa ruskeita pieniä ja vähän isompia läiskiä korvasta silmäkulmaan asti, karva myös jostain kohdista ohuempaa. Läiskät näyttävän hieman "rupiselta", mutta tuntuvat iholta. En ole varma ovatko läiskät olleet aina eli onko omaa ihoa, mutta näkyy nyt paremmin vai onko kyseessä ihosairaus, allergia vai mikä? Kissa ei kuitenkaan raavi niitä, ei kutia eikä tunnu kissaa haittaavankaan. Yrittänyt netistä etsiä tietoa, ja sieni-infektio tuli mieleeni, mutta siinä iho olisi enemmänkin hilseilevää ja kutisi.. Aikoinaan yhdellä kissallani oli ihossa jokin sairaus, eläinlääkärimaksut sekä lääkkeet tuli tosi kalliiksi ja turhaan, niin haluaisin kysyä ensin palstoilta onko jollain kokemuksia, ennenkuin vien eläinlääkäriin peläten taas olevan kaiken turhaan.. Kuva ihottumasta tässä http://aijaa.com/wvLB8f

Kommentit (1)

Meidän vanhalla kissalla oli joitakin vuosia sitten nenän varrassa ja leuassa outoja rupia. Lähtivät itekseen pois, eivätkä ole palanneet. Kannattaa tutkia kissan kynnet tarkkaan, että onko niissä sieni-infektion merkkejä. Meidän kissalla kynnetkin ovat nimittäin aika huonossa kunnossa, lohkeilevat ja kynnen juuret likaiset, ovat jo vuosia olleet (epäilen, että naaman ruvet tulivat sitä kautta. Vaikka hassua, etteivät ole uusiutuneet). Lisäksi meidän kisun korvatkin erittävät ruskeaa töhnää. Eläinlääkärillä on käyty, korvapunkkia ei kuitenkaan ole ja kynsiin ei osattu sanoa oikein mitään. Erilaisia allergiaruokavalioita on kokeiltu, mutta mikään ei tunnu tepsivän. Ehkä vanhoille kissoille tulee vaan kaikenlaista kremppaa.

 

Meillä on myös toinen kissa, jonka korvat ovat putipuhtaat ja kynnet vahvat, joten tuskinpa ruokavaliossa kuitenkaan on moitittavaa. Turkin kunto on sen sijaan ollut vanhalla kissallakin tosi hyvä aina. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat