Seuraa 

Kommentit (4)

TBE-rokote sisältää alumiinia joka voi myöskin aiheuttaa neurologisia vaurioita. Rokotteen alumiini on aivan yhtä vaarallista kuin elohopea (eräiden tutkimusten mukaan jopa vaarallisempaakin), se kerääntyy kudoksiin ja aivoihin eikä lähde pois ajan saatossakaan. Alumiini ei kuulu ihmisen elimistöön. Vaikuttaa siltä että melkein kaikkiin nykyrokotteisiin on tungettu tätä hermomyrkkyä. Kannattaa punnita tarkkaan rokotteen ja TBE-viruksen riskejä!

Kumma juttu ton tartunnan saamisessa on sekin, että mä sain borrelioosin elämäni ekasta punkista, joka ehti imeä vertani n. 2 sekuntia. Eli heti kun tunsin sen piston kyljessäni, niin huomasin sen ja poistin. Silti sain sen s***nan jackpotin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alumiini on maankuoren yleisimpiä aineita, ja sitä on noin 8% maaperästä. Ihmiset saa sitä pääasiallisesti alumiinioksidina. Sademetsissä alumiinipitoisuudet on maaperässä niin korkeat, että maaperä on sen vaikutuksesta punaista. Kaikki aineet, mitä maaperässä on, päätyy myös alueen kasvillisuuteen. Alumiini on ihan luonnollinen osa maaperää ja eliöstöä, ja jos tällä planeetalla meinaa elää, ei siltä voi välttyä. Vaikka söisi vain luonnosta peräisin olevaa ravintoa, saa alumiinia kymmenisen milligrammaa kehoonsa joka päivä. Verrattuna siihen määrään alumiinia, mitä saa jo normaalista terveellisestä ravinnosta, on rokotteiden apuaineena käytetyn alumiinihydroksidin aiheuttama alumiiniannos merkityksettömän pieni. Mikään lääke ei toki ikinä ole täysin riskitöntä. Huonolla tuurilla voi Buranastakin joku saada yliherkkyyttä tai muita ongelmia. Punkkialueilla on kuitenkin turvallista sanoa, että rokotteen alumiinimäärä on niin paljon pienempi haitta, kuin tappava tai vammauttava TBE, ettei todellakaan alumiinin vuoksi kannata rokotetta jättää ottamatta.

Borrelioositartunnasta ei välttämättä tule rengasihottumaa. Ja silloin jää usein myös nopeasti aloitettava antibiootti (eli heti pureman havaittuaan) saamatta. 

Kuinka voi olla mahdollista, että niin harva lääkäri tietää edes faktat borrelioosista? Suomessa, hävettää. Jäädään odottelemaan verikokeiden tuloksia tai rengasihottumia ja silloin ollaan jo auttamattomasti menty pieleen: antibiootti ei pure enää esim. kuukauden-kahden odottelun jälkeen.

Ja lasku tulee maksettavaksi, inhimillisenä kärsimyksenä ja terveydenhuollon kustannuksissa. Välillisesti esim. perheen huoltajan sairastuminen aiheuttaa valtavat kärsimykset ja kustannukset. Aivokuumeelta voi rokotteella suojautua, borrelioosilta ei.

Artikkelissa on myös väärää tietoa: antibiootti auttaa ainoastaan pikaisesti otettuna. Ja näitä kuureja lääkärit panttaavat. Myöhemmin kustannukset kuitenkin moninkertaistuvat.

Terveisin: yleislääkäreillä, erikoislääkäreillä, neurologeilla, reumatologilla, kipulääkärillä, hammaslääkärillä, pään magneettikuvauksessa, selkäydinpunktiossa.. jne. jne. käynyt.

"Eikä maksa paljon", yhteiskunnalle tai potilaallekaan.. 

Faktat kuntoon, jotta kukaan ei kuvittelisi borrelioosin olevan antibiooteilla hoidettava pikkujuttu!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat