Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten pitäisi toimia tilanteessa?

 

 

Meillä on yhteishuoltajuus ja olemme tehneet lapsen äidin kanssa eron jälkeen kahden keskeisen sopimuksen jossa olemme sopineet lapsen hoidosta seuraavasti.

Lapsi on joka toinen viikko isällä ja joka toinen viikko äitillä.

Äitien ja isän päivät olemme sopineet, myös syttärit pyhäpäivät joulut yms. Sopimus on järkevä ja kumpikin on allekirjoittanut sen.

 

 

Nyt lapsen äiti sai kirjeen jossa pyydettiin ottamana yhteyttä sossuun (ei lastensuojelu ilmoitusta siis) Sossussa sanottiin että he ovat saaneet nimettömän ilmoituksen lapsen hodoin sopimuksen rikkomuksesta isän puolelta ja ilmoituksessa selvästi syyllistettiin isää muistakin asioista, mutta ilmoitus on perätön! (soittaja tiedossa, ilmoituksen luonteesta päätellen)

 

Nyt äiti haluaa tehdä uuden sopimuksen jossa isä saisi nähdä lastaan ehkä joka toinen viikonloppu tai muutamana päivänä viikossa. (tämä sen jälkeen kun oli käynyt sossun juttusilla josta sain kuulla vasta kun virkailija soitti minulle)

 

Sossu myös sanoi ettei viikko sopimus ole hyvä noin pienelle lapselle joka on nyt reilu kaksi vuotias??

 

Tähän asti sopimuksemme on toiminut hyvin ja ongelmia ei ole ollut, lapsikin on ollut iloinen ja tyytyväisen oloinen tähän ratkaisuun.

Asumme samassa kaupungissa ja ajomatka ei ole pitkä viikon välein.

 

Onko isällä mitään oikeuksia pitää vanha sopimus ja nähdä poikaansa joka toinen viikko vai pitääkö isän mennä niin kuin pojan äiti haluaa?

 

Varasin ajan samalle sossulle ja kerron oman näkemykseni asiasta ja ehdotan viikko sopimuksen jatkamista ja kieltäydyn pojan äitin ehdottamista näkemisistä.

 

Asiassa on vielä muitakin puolia mikä valottaisi asiaa, mutta jätän ne

tässä kertomatta yksityisyyden säilyttämiseksi.

 

Haluaisin vain kuulla muiden näkemyksen tilanteeseen ja tietää mitä mahdollisuuksia minulla on pitää poika ja tämä vanha sopimus?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat