Vierailija

Makeat on jo selvillä; täytekakut, erilaisia pikkuleipiä, juhlakranssi, kuivakakkua ja leipäjuustoa.

Ongelmana suolaiset tarjoilut, mitä olette tarjonneet? Meillä tulossa aika isot juhlat, ja vieraat tulevat osin melko kaukaakin. Pitäisi olla helposti (ja edullisesti) toteutettavissa, ei liian raskasta eikä liian kevyttäkään. Suvussa kala-allergikkoja, keliaakikkoja sekä sianlihasta (terveyssyistä) kieltäytyviä. Ollaan mietitty tyttären kanssa suolaisia piirakoita, salaatteja, karjalanpiirakoita munavoilla, mutta en oikein kuitenkaan vieläkään tiedä mitä pitäisi tarjota.

Vinkkejä? Alkaa tulla kiire, juhlat lähestyy liian nopeaa tahtia... 

Kommentit (8)

Vierailija

Salaatteja, suolaisia piirakoita, juustoja ja hyvää leipää; jos on pientä väkeä niin lihapullia. Sellaista ruokaa joka kestää pöydässä pitkään ja josta kaikki voivat koota omannäköisensä setin. Ja sellaista joka valmistuu ilman yletöntä väsäämistä. Kaikkien ruokien ei tarvitse sopia kaikille, mutta on hyvä että kaikkiin dieetteihin löytyy pari hyvää vaihtoehtoa.

Reseptejä on netti pullollaan, niitä löytyy lehtien sivuilta, blogeista ja elintarvikavalmistajien sivuilta.

Vierailija

Karjalanpiirakka munavoilla. Saa myös gluteiinittomia piirakoita. Munavoista vois tehdä erillaisia versioita esim. tuorejuustoilla maustettuna. Kasaa itse voileipä = juustoa, kinkkua, kasviksia, paahtopaistia, munaa tjms.

Vierailija

Meillä on tarjolla ollut edelläkin mainittuja karjalanpiirakoita ja "salaattibaari" eli salaattiaineksia erikseen. Valikoimissa on ollut salaatinlehtiä, kurkkua, tomaattia, paprikaa, salattijuustoa, kukkakaalia, purjoa, porkkanaa, maissia, kurpitsansiemeniä, krutonkeja, kypsennettyjä broilerinsuikaleita, tonnikalaa jne sekä paria lajia salaatinkastiketta. Niistä on sitten kukin koonnut itselleen mieleisensä sekoituksen huomioiden omat erityisruokavalionsa ja mieltymyksensä.

Vierailija

Karjalanpiirakat ovat hyvä vaihtoehto. Toiseksi voi tehdä esim. suolaisen piirakan ja lisäksi vielä vihreän salaatin. Esimerkiksi jauhelihapiiras sopii kaikille, kun sen tekee gluteenittomista jauhoista ja käyttää naudan jauhelihaa. Väriä piirakkaan saa esim. erivärisillä paprikoilla tai tomaattiviipaleilla. Tässäpä pari linkkiä hyviin ohjeisiin http://www.valio.fi/reseptit/jauhelihapiiras/ ja http://www.kinuskikissa.fi/jauhelihapiirakka/

Vierailija

Mites olisi ihan kunnon ruoka? Helppo valmistaa ja tulee edullisemmaksikin kun useat eri tarjottavat.  Nälkä kuitenkin kaikilla jo on kun kirkosta tulee ja päälle sitten ne kakkukahvit?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat