Vierailija

Isovanhemmat antavat lapsilleni vain pehmeitä paketteja. Suuri osa näistä paketeista sisältää kalsareita ja sukkia ja pitkiä kerrastoja. Viimeksi 5vuotias sai synttälahjaksi kuravaate setin! Katso siinä sitten sivusta, kun lapsi avaa innoissaan lahjapakettiaan ja esiin tulee kuravaatteita. Leluja ja vastaaviahan tuon ikäinen haluaa!

Kommentit (2)

isovanhempien kanssa voi keskustella etukäteen lahjoista. Lapselle pitäisi opetaa lahja ei ole tärkein. Aivan samoin kuin ei ole tärkeintä mitä pöydässä tarjotaan,vaan keitä pöydän ääressä istuu.Oletukset niin nuoren parin, kuin iso-vanhempien oletukset ja luulot. Rikko yksistään monta hyvää hetkeä ja asiaa. Miksi luullaan kuvitellaan ? Eikä nosteta Heti kissan häntää pöydälle !Luulot kuvitelmat ja moittimiset käydään vieraissa pöydissä ja rikkoo nin monta asiaa.myös lapsen kasuvussa aikuisuuteen.

Opeta lapsesi tyytymään siihen, mitä saa. Myös isovanhempien kanssa voisi puhua, että lapsi toivoisi mieluummin leluja kuin vaatetta. Jospa he voisivat ainakin välillä antaa muutakin lahjaksi. Lapsenkin on hyvä toki oppia, että aina ei saa juuri sitä mitä haluaa. On kuitenkin hyvä tapa kiittää lahjan antajaa lahjasta, vaikka se ei aina olisikaan mieluinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat