Vierailija

Hän on paras, ehdottomasti!

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

täältä ei Haloselle ääntä irtoa, ei sitten millään. Eläkkeelle vaan. Btw, kyllä tulee Suomelle halvemmaksi valita pressan virkaan poikamies, kuin tuolloin ns. avioliitossa elävä. Onkohan kukaan laskenut paljonko maksaa Arajärven hännystely Halosen maakunta- ja ulkomaanmatkoilla...??

ja sieltä vertailua ehdokkaiden johtajuudesta. Tarja sai pisteitä yhden viidestä (eli on asiantuntijoidenkin mukaan surkea johtaja). Vanhanen ja Niinistö pärjäsivät huomattavasti paremmin, Vanhanen parhaiten.

Pitääpä lukea ko lehti.

Selvyyden vuoksi: en kannata Halosta enkä ketään muutakaan....vasta pähkäilen ketä äänestän. Tai lähinnä valitsen näistä kolmesta...tai päädyn Hautalaan.Täällä oli yksi joka on tyäskennellyt Halosen alaisuudessa, onko ketään jolla on kokemusta Niinistöstä ja Vanhasesta esimiehenä?(en halua mitään tappeluja/ilkeitä kommentteja vaan asiallista keskustelua/mielipiteen kertomista)

90-luvulla toimiessaan vaikeana aikana valtionvarainministerinä ja tehdessään vaikeita, mutta tarpeellisia säästöjä. Tämän takia Sauli saa ääneni.joten olkaa huoleti, en ole mitään aloituksia tehnyt. Jos kysymys vahvasta johtajasta oli minulle suunnattu, niin kestän kyllä vahvan johtajan, mutta Tarjastahan ei voi puhua johtajana isolla J:llä. Olen ollut monenkin poliitikon alaisena ja täytyy sanoa, että henkilökohtaisesti pidän Tarjaa huonoimpana esimiehenä, mitä minulla on koskaan ollut. Kun Tarella on huono päivä, niin alaisetkin saa sen tuta...

Vierailija - 11.01. 12:08 vastaa tähän viestiin (2/3)

Aivan

Halonen valtakunnan simputtaja

PRESIDENTTIEHDOKKAAT, OSA III: Tarja Halonen ¿ valtakunnan simputtajaTyöryhmä: Ari Korvola, Ari Lahdenmäki, Martti Lyyra, Juha Ristamäki, Boris Salomon, Jouni Tervo, Kai Heinonen (piirrokset)Ylen vaalitentti 7.12.2005: Teitä on väitetty muun muassa kiukkuiseksi. Sanokaa nyt, onko se totta?

Imagonrakentajat ja mielikuvakonsultit ovat kuusi vuotta luoneet Tarja Kaarina Halosesta rauhallisen, hyvähermoisen maan äidin ¿ siis muumimamman kuvaa.

Leppoisa, ymmärtäväinen koko kansan Tarja eikä mikään telaketjufeministi-setalainen.

¿Mikään luonnehdinta ei voi olla kauempana Halosesta kuin muumimamma.¿ - UM:n virkamies¿Kun Halonen omasta syystään myöhästyi autosaattueesta, hän jätkämäisen alatyylisesti haukkui paikalla olleet virkamiehet.¿ ¿ UM:n virkailija

Halonen huusi, haukkui, nöyryytti, aliarvioi ja pilkkasi ammattilaisia tavalla, jota ei ennen tai jälkeen Halosen kauden ollut nähty.¿Halonen uhkasi pienen virheen puheeseensa kirjoittaneelle virkamiehelle, että tämän ura on ohi.¿ ¿ Entinen diplomaatti

Kun pinna paloi, se ei katsonut aikaa, paikkaa eikä henkilöä. Korkeintaan sitä, oliko tv-kamera paikalla.¿Ympärillä olevat pelkäsivät ja olivat varpaillaan.Arja Alho, A-studio 9.2. 2000: ¿Hän on aika voimakastahtoinen. Hänen kanssaan tulee loistavasti toimeen jos on samaa mieltä.¿¿Hän on kärsimätön ja hävytön ihminen, jonka käytös työelämässä on poikkeuksellinen. Itsehillintä on luvattoman kehno, hän raivostuu pikkuasioista kuin lapsi.¿ - UM:n virkamiesVaikka simputus on sotaväessä kielletty, Halosta kielto ei koskenut. Kun julkisuudessa kerrottiin, että Halonen kiroilee, hän kutsutti ministeriön virkamiehen luokseen ja huusi: ¿Kuka perkele täällä väittää, että minä kiroilen?¿Joskus räjähtää vaikka kesken valtiovierailun. Presidentinvaalien jälkeen kiireesti naitu aviomies Pentti Arajärvi sai kuulla kunniansa varsovalaisella torilla. Julkisuudessa juttu pistettiin leikiksi ¿ vaimohan näyttää kaapin paikkaa kaikissa perheissä.' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Johtajan tärkeimpiä ominaisuuksia on hyvä paineensietokyky. Se on Halosen heikko kohta eikä se ole parantunut hänen tultuaan presidentiksi. Tilanne paineisessa huippukokouksessa: Halosella ei ollut heti tarvittaessa kynää kädessään. Ympärillä olijat todistivat taas kerran, kun Suomen presidentti huutaa kimeällä falsetilla sali raikuen: kynä, kynä, kynää¿ -´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´Tarja Halonen yrittää olla kansanomainen, tavallinen Tarja bonuskortteineen ja lippalakkeineen. Vaan hetkinen: Mistäs kulmasta hän on kansaa oikeastaan aikuisikänsä katsellut?

Paljolti mustan auton takapenkiltä, siten kuin eliitti rahvasta vilkaisee.Populisti-Halonen vastusti varallisuusveron poistoa jälkikäteen ¿ elitisti-Tarja ei halunnut koskea Fortumin optioihin jälkikäteenkään.

¿Presidenttiaikana kaikenlainen lavastaminen on korostunut. Halonen haluaa EU-huippukokouksissa lehdistötilaisuudet ahtaisiin huoneisiin, vaikka isot salit olisivat tarjolla. Se näyttää kuin kaikki tungeksisivat presidentin ympärillä.¿SAK:n edustajana hän oli mukana DDR:n tunnustamiskomiteassa.

Ihmisoikeusaktivisti Halonen tukee vallanpitäjiä ¿ viimeksi kolme vuotta sitten hän kehui Kiinan ihmisoikeuskehitystä ¿ ja tarjosi näin Kiinan johdolle propaganda-aineksia kansainväliseen käyttöön.¿On vaikea ymmärtää, miksi hän haluaa vielä toiselle kaudelle, kun hän vihaa presidentin viran hoitoon liittyviä muodollisuuksia.¿ - Halosen ex-alainenA-piste ohjelmasta referoitua

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat