Vierailija

alaisiaan. Kuka ihmeessä viitsii häntä äänestää ja tukea häntä?

Sivut

Kommentit (39)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Tottakai vastustajat mustamaalaavat kilpailijaansa.
hänen vastustajiaan? Tuskinpa.Varmasti kova pala uskoa omasta entisestä idolistaan näin mustaa ja piiloteltua puolta.Kannattaa ajatella siten että äänestämällä Halosta, kannattaisit myös näitä mustia ja piiloteltuja puolia. Hän pääsisi taas vallanhimossaan simputtamaan alaisiaa. Kamalaa.

Jotenkin olen epäillyt häntä jo pidemmän aikaa näistä Halosen vastaisista kirjoituksista. Osaa nimittäin käyttää sellaisia termejä, että täytyy tietää vähän enemmänkin politiikan arkipäivästä.

Ja Pia-Noora on ymmärtääkseni Niinistön kannattaja?

ja hyvä jos noissa jutuissa on totta edes toinen puoli tai neljänneskään... Valtion virkamiehet (UM-porukat) on aika herkkänahkaista sakkia ja Halosen rempseä tyyli ei kaikille tiukkanuttura-tädeille siellä ole sopinut.Ja itse aion äänestää Hautalaa, jos joku sitä miettii.

He ovat yleensä hyviä asiantuntijoita, ja siksi organisaatioissa heitä siedetään, vaikka käytöstavat antaisivat aihetta työsuhteen välittömään purkuun. He joutuvat kuitenkin vaihtamaan osastoa " hämärissä olosuhteissa" aina silloin tällöin, kun ovat tehneet jotain sellaista, mihin on pakko puuttua. Nämä ihmiset ovat äärimmäisen taitavia manipuloijia ja valehtelijoita eikä heitä koskaan saa kiinni mistään - jos saa, syy on aina jossain muualla. He eivät pidä muodollisuuksista vaan pyrkivät ottamaan tilanteen kuin tilanteen haltuun ja kontrolloimaan sitä alusta alkaen omalla tavallaan. Ulospäin heistä välittyy leppoisa ja huumorintajuinen, ehkä jopa vähän härski kuva.

Naisen pitäisi olla tahdoton, virkamiehiä kiltisti mukaileva pomo. Jo nousee meteli, jos esinainen sitten uskaltaakin käyttää valtaansa eikä mukaudu kaikkeen mahdolliseen tai paina villaisella alaistensa tekemiä virheitä.

Halonen valtakunnan simputtaja

PRESIDENTTIEHDOKKAAT, OSA III: Tarja Halonen ¿ valtakunnan simputtajaTyöryhmä: Ari Korvola, Ari Lahdenmäki, Martti Lyyra, Juha Ristamäki, Boris Salomon, Jouni Tervo, Kai Heinonen (piirrokset)Ylen vaalitentti 7.12.2005: Teitä on väitetty muun muassa kiukkuiseksi. Sanokaa nyt, onko se totta?

Imagonrakentajat ja mielikuvakonsultit ovat kuusi vuotta luoneet Tarja Kaarina Halosesta rauhallisen, hyvähermoisen maan äidin ¿ siis muumimamman kuvaa.

Leppoisa, ymmärtäväinen koko kansan Tarja eikä mikään telaketjufeministi-setalainen.

¿Mikään luonnehdinta ei voi olla kauempana Halosesta kuin muumimamma.¿ - UM:n virkamies¿Kun Halonen omasta syystään myöhästyi autosaattueesta, hän jätkämäisen alatyylisesti haukkui paikalla olleet virkamiehet.¿ ¿ UM:n virkailija

Halonen huusi, haukkui, nöyryytti, aliarvioi ja pilkkasi ammattilaisia tavalla, jota ei ennen tai jälkeen Halosen kauden ollut nähty.¿Halonen uhkasi pienen virheen puheeseensa kirjoittaneelle virkamiehelle, että tämän ura on ohi.¿ ¿ Entinen diplomaatti

Kun pinna paloi, se ei katsonut aikaa, paikkaa eikä henkilöä. Korkeintaan sitä, oliko tv-kamera paikalla.¿Ympärillä olevat pelkäsivät ja olivat varpaillaan.Arja Alho, A-studio 9.2. 2000: ¿Hän on aika voimakastahtoinen. Hänen kanssaan tulee loistavasti toimeen jos on samaa mieltä.¿¿Hän on kärsimätön ja hävytön ihminen, jonka käytös työelämässä on poikkeuksellinen. Itsehillintä on luvattoman kehno, hän raivostuu pikkuasioista kuin lapsi.¿ - UM:n virkamiesVaikka simputus on sotaväessä kielletty, Halosta kielto ei koskenut. Kun julkisuudessa kerrottiin, että Halonen kiroilee, hän kutsutti ministeriön virkamiehen luokseen ja huusi: ¿Kuka perkele täällä väittää, että minä kiroilen?¿Joskus räjähtää vaikka kesken valtiovierailun. Presidentinvaalien jälkeen kiireesti naitu aviomies Pentti Arajärvi sai kuulla kunniansa varsovalaisella torilla. Julkisuudessa juttu pistettiin leikiksi ¿ vaimohan näyttää kaapin paikkaa kaikissa perheissä.' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Johtajan tärkeimpiä ominaisuuksia on hyvä paineensietokyky. Se on Halosen heikko kohta eikä se ole parantunut hänen tultuaan presidentiksi. Tilanne paineisessa huippukokouksessa: Halosella ei ollut heti tarvittaessa kynää kädessään. Ympärillä olijat todistivat taas kerran, kun Suomen presidentti huutaa kimeällä falsetilla sali raikuen: kynä, kynä, kynää¿ -´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´Tarja Halonen yrittää olla kansanomainen, tavallinen Tarja bonuskortteineen ja lippalakkeineen. Vaan hetkinen: Mistäs kulmasta hän on kansaa oikeastaan aikuisikänsä katsellut?

Paljolti mustan auton takapenkiltä, siten kuin eliitti rahvasta vilkaisee.Populisti-Halonen vastusti varallisuusveron poistoa jälkikäteen ¿ elitisti-Tarja ei halunnut koskea Fortumin optioihin jälkikäteenkään.

¿Presidenttiaikana kaikenlainen lavastaminen on korostunut. Halonen haluaa EU-huippukokouksissa lehdistötilaisuudet ahtaisiin huoneisiin, vaikka isot salit olisivat tarjolla. Se näyttää kuin kaikki tungeksisivat presidentin ympärillä.¿SAK:n edustajana hän oli mukana DDR:n tunnustamiskomiteassa.

Ihmisoikeusaktivisti Halonen tukee vallanpitäjiä ¿ viimeksi kolme vuotta sitten hän kehui Kiinan ihmisoikeuskehitystä ¿ ja tarjosi näin Kiinan johdolle propaganda-aineksia kansainväliseen käyttöön.¿On vaikea ymmärtää, miksi hän haluaa vielä toiselle kaudelle, kun hän vihaa presidentin viran hoitoon liittyviä muodollisuuksia.¿ - Halosen ex-alainenA-piste ohjelmasta referoituaVierailija:

Lainaus:


Tuskinpa kukaan muuttaa mielipiteitään ihmisistä sen perusteella, että joku av:lla haukkuu häntä....

Muuttaisitko itse?

Lopetahan nyt tuo touhu ja keksi itsellesi mielekkäänpää tekemistä ;)

Vaikka hymyily ja elämästä nauttiminen...
----------------------------------------------------A-pisteen referointi on täyttä totta ja siinä Halosen alaiset kertovat hänestä ja että millaista on ollut olla hänen alaisuudessaan.Karua tekstiä eikö totta. Toivottavasti sinunkin silmäsi avautuvat, etkä sokeasti äänestä valtakunnan simputtajaa Tarja Halosta.

On tainnut olla aikoinaan ulkoministeriön virkaMIEHILLE kova pala, kun nainen on tullut heidän pomokseen. Pitää sitten vielä vuosia jälkeenpäin mustamaalata tuolla tavalla esinaistaan.Tuo A-pisteen ohjelmasarja oli ylipäätään kummallinen, kun siinähän oli kai tavoitteena mustamaalata kaikkia ehdokkaita. Miettikääpä, jos teistä alettaisiin tehdä tuollaista ohjelmaa. Löytyisikö aineksia täydelliseen mustamaalaukseen? Minusta ainakin löytyisi, jos minua oikein ehdoin tahdoin haluttaisiin mustamaalata. Tämä mustamaalaushan tosin naamioitiin tuossa ohjelmasarjassa kriittisyydeksi.

Vierailija:

Lainaus:


ja sinä luulet että kukaan tarjan alaisista ei ole hänen " puolellaan" ?

14 on oikeassa!

a!
Kuinka voit noin kävellä Halosen alaisten yli. Kun he ovat kertoneet Halosen alaisena olemisestaan tuollaista niin kyllä se pitää uskoa.

Jos sinun lapsesi tulee koulusta ja kertoo, että häntä on koulussa kiusattu. Väitätkö silloinkin kiven kovaan, että hei sä valehtelet ja puhut paskaa?

¿Kun Halonen omasta syystään myöhästyi autosaattueesta, hän jätkämäisen alatyylisesti haukkui paikalla olleet virkamiehet.¿ ¿ UM:n virkailija

Halonen huusi, haukkui, nöyryytti, aliarvioi ja pilkkasi ammattilaisia tavalla, jota ei ennen tai jälkeen Halosen kauden ollut nähty.

" Tarja Halonen yrittää olla kansanomainen, tavallinen Tarja bonuskortteineen ja lippalakkeineen. Vaan hetkinen: Mistäs kulmasta hän on kansaa oikeastaan aikuisikänsä katsellut?

Paljolti mustan auton takapenkiltä, siten kuin eliitti rahvasta vilkaisee. "

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat