Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Erään pienen paikkakunnan uimahallissa oli parikymppinenkin poika äitinsä kanssa naisten puolella. Peräkamarin poika, joka ei osaa huolehtia itsestään. Yritti joku rouva huomautella jo pukuhuoneessa että olet tainnut erehtyä pukuhuoneesta, menepä miesten puolelle. Poika vaan hölmistyneenä sanoi olevansa uimahallissa "äiteen kanssa". Äiteen kanssa tuo ihan terveen näköinen parikymppinen mies saunassa kulki ja jutteli ihan tavallisia asioita naisten ja mummojen kanssa löylyssä eikä yhtään näyttänyt häpeävän alastomuuttaan. Sitäkään ei tuntunut häpeävän kun äitinsä pesi hänen sukupuolielimetkin suihkussa kaikkien nähden ja tosiaan normaalin oloinen parikymppinen kundi. Lieneeköhän sitten joku Asperger tai muu sellainen?

Kommentit (6)

Mitäs pelättävää tuossa muka on? Jos se parikymppinen mies juttelee ihan normaaleja asioita siellä naisten saunassa niin tuskin se ketään raiskaa. Jospa se mies on vaan kivaa seuraa ja virkistävää vaihtelua niille mummoille ja mummot saavat ihailla samalla paljasta pintaa.

Ei tainnut olla vain peräkamarin poika. Ei varmaan kaverilla olleet kaikki kynät penaalissa teroitettuja, kun piti äiteen kanssa kylpeä. Kun ei yksin pärjää, niin toinen vaihtoehto olisi lähettää heidät miesten puolelle. Ehkä tuo naisten puoli tässä tapauksessa oli kuitenkin parempi vaihtoehto. Liekö tuosta nyt paljon ollut harmiakaan? Tuskin ymmärsi katsoa vieraita naisia sillä silmällä.

Hän on saattanut olla transseksuallinen henkilö joka ei ole vielä päässyt sukupuolenvaihtoleikkaukseen. Oli miten oli mutta on tosi vanhanaikaista että on vielä miesten ja naisten saunat erikseen, ottaen huomioon että kansasta noin puolet on gaytä tai transhenkilöitä. Suvaitsevaisuutta, ihmiset ja muut lajit. 

Vierailija

 kansasta noin puolet on gaytä tai transhenkilöitä. Suvaitsevaisuutta, ihmiset ja muut lajit. 

 

Eipä taida ihan kuitenkaan lähes puolet olla :D

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat