Vierailija

Meillä tyttö 3,5 kk saanut Nania siitä saakka kun täytyi ruveta antamaan korviketta. Kuitenkin joku aika sitten hänen kakka muuttui merkillisen väriseksi ja kauhean hajuiseksi. Ilmavaivoja on myös melkoisesti ja paukut haisee tosi väkevälle. En tiedä johtuuko Nanista, muistan kyllä että aikanaan yhdelle pojistamme ei sopinut Nan ollenkaan. Päätin sitten kokeilla vaihtaa merkkiä ja eilen ostettiin Valion Tuutia. Vertasin Nanin ja Tuutin ainesosia ja kyllä Nanissa on jotain semmosia, esim. jotain öljyjä joita Tuutissa ei ole. Onko muilla millaisia kokemuksia näistä merkeistä?

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ei peruskorvikkeen merkillä ollut väliä, vaan kakka muuttui parikuisena todella pahan hajuiseksi, vihertäväksi mössöksi. Koko lapsi haisi ja rupsutteli taukoamatta ja aika pian todettiinkin maitoallergia. Ei kestä maitoa vielä 4v ikäisenäkään, ainoastaan tuon vajaat 2kk elämänsä alusta kesti.

Vaihto Nutrilon Peptiin onneksi auttoi, sitä saa markettien hyllyiltä. Sitäkin voi kokeilla, ideana on valmiiksi pilkottu maidon proteiini, jolloin elimistö ei tunnista sitä maidoksi. Maitohappobakteereita ei kannata Nutrilon Peptin kanssa antaa enää erikseen, sillä se sisältää jo tarpeeksi. 

Kannattaa vertailla tarkkaan!

Maistakaa, vertailkaa väriä ja haistelkaa yhdessä miehenne kanssa ja ihan rauhassa. Monesti ulkomaalaiset korvikkeet on "pohjaanpalaineita" ruskehtavia väriltään. Vertailkaa ja haistelkaa. Olet itse paras asiantuntija, vertailemalla huomaat taatusti eron. Mieti mitä lapsellesi mieluiten annat!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat