Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (2)

Tv-ohjelmasta opittua: lastenkutsut/syntymäpäiväjuhlat päätettiin rauhalliseen satutuokioon (lapset yleensä pitävät satujen kuuntelemisesta, tällä kerralla valittiin tarkoituksella satuja, jotka eivät ole liian jännittäviä), tuloksena rauhoittuneet lapset, noutamaan tulleet vanhemmat oikein ihmettelivät.

Runsas sokerilimujen käyttö oli yhteydessä rasvamaksaan. Tämä kuvio alkaa olla aika selvä: Sokerilimsat raunioittavat ihmisen terveyden.

Virvoitusjuomateollisuudella on ankea tilanne edessään. No ei sentään - onhan heillä taitavia juristeja ja vahvat PR-osastot.

 

Tämä ei ollutkaan yllätys, paitsi suurimmalle osalle limsan juojista. Mutta ei hätää, he eivät näitä lue.

http://www.journal-of-hepatology.eu/article/S0168-8278%2815%2900240-8/abstract

aikka Maailman terveysjärjestö WHO suositteli vuonna 2015 päivittäisen sokerinkäytön ylärajaksi 25 g (10 palaa), väittävät suomalaiset terveysviranomaiset, etteivät suositukset koske suomalaisia.

Suomessa lisätyn sokerin saantisuositus PÄIVÄSSÄ on 10% kokonaisenergiansaannista, joka tarkoittaa käytännössä aikuisella perusruokavaliossa (n. 2000 kilokaloria) 50 grammaa eli 20 sokeripalaa lisättyä sokeria ihan joka päivä. Vuodessa tämä on yli 18 kiloa sokeria.  Ja kun ihminen EI tarvitse lisättyä sokeria mihinkään, niin luku on todella huikea.

 

http://personal.inet.fi/koti/magge/diabetes2.htm#Sokeri

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat