Vierailija

Kuinka paljon puolisoidenne exän pitävät yhteyttä, jos heillä on lapsi/lapsia?

Mikä olisi niin sanotusti normaali määrä?

koska minua ahdistaa mieheni exän jatkuva viestittely ja soittelu. On milloin mitäkin asiaa, myös ei lapseen liittyvää. Ja näitä viestejä/puheluita tulee päivittäin ja useita.

heidän erosta tulee kohta kolme vuotta.

Asiallisi kommentteja, kiitos.

Kommentit (3)

Oletko ottanut asian puheeksi miehen kanssa, että tiivis yhteydenpito ahdistaa? Olen osittain sitä mieltä että lapsen toisen vanhemman on oltava tarvittaessa saatavilla jos on kyse lasten asioista. Vastata vaikka puhelimeen keskellä yötä jos on hätätapaus. Jos taas asia koskee (miehen tapauksessa) taulun ripustusta seinään niin kyllä exä(nainen) voisi jostain muualta kysyä apua. Näistähän voidaan aina laatia tiettyjä pelisääntöjä esim. ettei soitella enää klo 21 jälkeen, yhteydenotot mieluiten viestillä tms.  Ei sekään ole reilua uudelle kumppanille että kumppanin pitää koko ajan olla joka asiassa exän saatavilla .  Ota asia reilusti puheeksi!

Itsellä erosta 2,5 vuotta. Ei tule kyllä päivittäin oltua yhteydessä. Ei edes silloin kun lapset ex:llä. 1-2x /viikko soitto on riittänyt meillä aika hyvin ja lisäyksiä asioihin tehty tekstiviestillä. Ilmeisesti exällä ei ole uutta kumppania? Joskus voi olla ihan sellaista yksinäisyyttäkin tuo ja joskus myös tarkoituksellista häirintää, luulisin :/

Asiasta on keskusteltu kyllä ja paljonkin, mutta oikein mihinkään tulokseen ei olla tultu.. Useat yhteydenotot häiritsevät miestänikin ja hän on pyytänyt exä vähentämään, tuloksetta. en usko kuitenkaan, että hän tahallaan häiriköi.. On vaan niin helkutin yksinkertainen, että luulee, että mieheni täytyy olla jatkuvasti saatavilla ja langan päässä, kun hänellä sattuu asiaa olemaan. Ja totta kai tärkeissä lapseen liittyvissä asioissa pitää ollakin, mutta eihän niitä joka päivä ole! Meillä on tässä kuitenkin kaksi pientä lasta ja kädet täynnä työtä niiden kanssa.

ehkäpä tämä asia joskus ratkeaa...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat