Meillä on 2 ja 4-vuotiaat lapset, mahdollisesti vielä kolmatta lasta toivomme ja nyt etsimme rivitaloa tai paritaloa Mankkaa-Pohjois-Tapiola-Laajalahti -alueelta. Olemme kuitenkin katselleet joitakin asuntoja myös Tontunmäestä, mutta se ja Olari sekä Niittykumpu ovat meille vielä aivan outoja alueita. Osaisiko joku vielä kertoa lisää tuosta Olarista, Niittykummusta ja Tontunmäestä? Kuuluuko Tontunmäki Niittykumpuun vai missä sen palvelut, koulut jne. ovat?
Toiveissamme olisi löytää alue, josta olisi kävelymatka ala-asteelle ja johonkin vilkkaaseen leikkipuistoon tai asukastupaan/kerhoon. Mikäli olen myöhemmin vielä vauvan kanssa kotona, toivoisin löytäväni suht helposti äiti-lapsi -seuraa. Ilmeisesti tämä ei ole ihan niin helppoa Espoon pientaloalueilla kuin se on täällä Helsingissä, jossa asumme vilkkaiden leikkipuistojen läheisyydessä.
Entäpä sitten ala-asteet noilla alueilla? Mitä eroa on Mankkaan alakouluilla? Entä millainen on Laajalahden alakoulu? Mihin ja millaiseen kouluun mennään Tontunmäestä? Millainen on Jousenkaaren koulu? Budjettimme on alle 400 000€, joten mihinkään Tapiolan kalleimmille alueille meillä ei ole asiaa
Olisin todella kiitollinen kaikista vastauksistanne!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat