Seuraa 

Kommentit (6)

Jaa-a. Meillä ostoslistalla on ainakin reppu ja penaali, ehkä myös kynä-kumiosastoa on pakko ostaa jonkin verran. Koulun aloittava esikoinen saa nyt myös kirjoituspöydän omaan huoneeseen, vaikka luulen, että vähälle käytölle saattaa jäädä, tai täyttyä leluista. Mitään vihkoja ja muita ei kai tarvitse ostaakaan? Alle 100 e toivon, että yhteishinta jää.

Juuri noin. Reppu, penaali ja jotain kivoja kyniä ja kumeja, sillä koulusta saa vain yhdet. Vihkoja saa tarpeellisen määrän.

Kirjoituspöytä on tosiaan aika turha, mutta kyllähän sellainen koululaisella kuuluu olla ja on sitten myöhemmin tieska/askartelu/säilytyspöytä. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Reppu ja penaali, kirjoitustarvikkeita. Sisäkengät, vedenpitävät ulkovaatteet ja -kengät. Liikuntavaatteet sekä sisä- että ulkoliikkaan. Kontaktimuovia. Kotiavain. Heijastimia. 

 

Edessä kolmannen lapsen lähtö kouluun, aika rutiinilla menee jo.

Lapsi saa kaiken tarvittavan koulusta mitä hän tarvitsee itse koulussa mikä tarkoittaa että niitä ei viedä kotiin (kynä, kumi, viivain, värikynät, liima, teroitin) eli hän tarvitsee samaiset jotta pystyy tekemään koulutehtäviä ja läksyjä kotona. Tehtävissä välitetään, piirretään, kirjoitetaan, saatetaan joutuu yhdistelemään asioita leikkaamalla ja liimaamalla

Lisäksi sisäliikuntavarusteet (veskat/shortsit, t-paita, pyyhe, pienet eivät sisäpelitossuilla tee mitäänsanomaton riippuu paljolti opettajasta tarvitseeko isokaan). Ulkoliikuntaan sopivat säähän kuin säähän ja KUNNON KENGÄT (ei tennarit vaan lenkkitossut).

TÄRKEINTÄ: Koulupäiviin sellaiset kengät joiden sitomiseen ja päälle laittamiseen ei kulu koko välituntia JA OPETTAKAA LAPSENNE SITOMAAN KENGÄNNAUHAT. Opettaja ei tätä tule koulussa tekemään.

LOPUKSI! Antakaa rakkautta ja huomiota, on iso tai pieni koululainen kyseessä niin läksyjen tekemistä kannattaa ja pitää valvoa.

Ei pidä ottaa mitään turhaa stressiä noista varusteista kouluun,niitä voi täydentää pitkin syksyä.Ja mitä tulee noihin kengännauhojen solmimisiin ja perunoiden kuorimisiin...Kyllä ne opitaan pikkuhiljaa.Itse otin Wilman kautta yhteen opettajan kanssa pariin otteeseen noiden hössötysten takia.Nyt alkuun eka luokkalaiselle riittää reppu ja asiallinen vaatetus.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat