Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käytiin miehen kanssa parisuhdeterapiassa ja tunnin päätteeksi terapeutti sanoi, ettei voi auttaa meitä. Osaisiko joku valaista millaisissa tapauksissa terapeutti nostaa kätensä pystyyn heti kättelyssä?

Kommentit (3)

Tuntuu silti sairaan pahalta, että heti suunnilleen kättelyssä meille sanotaan, että ei voi auttaa. Nyt mietin, että onko meidän pakko erota, kun parisuhteessa pattitilanne. Suuret näkemyserot tulevaisuudesta. Lapsia perheessä, joten ero ei ole mikään läpihuutojuttu. Itsestä tuntuu, että olikohan ihan ammattitaitoista sanoa, ettei meitä voi auttaa. Kaipa parisuhdeterapeutit auttavat avioeronkin työstämisessä, jos siltä näyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Menkää toiselle terapeutille. Jos yksi ei osaa auttaa, ei se tarkoita, ettei kukaan muukaan osaisi. Hyviä ja päteviä terapeutteja kyllä riittää mutta joskus menee aikaa, että löytää juuri sopivan, joka ymmärtää juuri teidän tilannetta.

Kaikki terapeutit eivät ole erikoistuneet kaikentyyppisiin ongelmiin. Esim. yksi terapeutti suositteli meillekin toista terapeuttia, kun sanoi, että hän ei ole erikoistunut tämäntyyppisiin tapauksiin mutta tietää toisen joka on. Ja se toinen oli ihan hyvä ja osasi auttaa.

Eli ei kannata heittää kirvestä kaivoon, ennenkuin on kysynyt muutaman terapeutin mielipidettä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat