Mikä mietyttää parisuhteessa juuri nyt?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (16)

Olemme vajaa 60 aviopari -aviossa 5 vuotta seurusteltu 8 vuotta. Viimeinen vuosi on ollut aikamoista helvettiä. Päivittäin saan kuulla minua alentavia lausahduksia. Onkohan tässä kyse vaimoni narsistisuudesta - ulospäin huono tilanteemme ei näy - kaikki paska sataa sisään ollessamme kaksin.

Onko vaimosi aina ollut kovin itsekäs vai onko hänelle tullut aivoverenkierron häiriöitä, masennusta ja kyynisyyttä ja/tai muisti/dementiaoireita ELI olisiko aika yrittää saada puoliso yleislääkäriin, joka osannee ohjata oikeaan hoitoon tai ainakin tutkimuksiin?

Naiset kostaa miehelle sanomalla pahasti jos itsellä menee huonosti,ihastus toiseen,lihominen,vanhentuminen.....Näin naisena aattelen.

Minulla oli muutaman vuoden naispuolinen kaveri joka manipuloi puheillaan mieheni näyttämään huonolta.Aloin kohdella miestäni huonosti.Tilanne rauhottui kun en ole tämän ystävän kanssa enää tekemisissä.

Mies on sama ihana kuin ennenkin.Nainen oli ehkä jostain kateellinen.

Ruikuti ruikuti ruikuti. Kun ei saa nukuttua, kun vauva herättää, kun ei saa omaa aikaa, kun leikki-ikäinen on aina vahdittava, koululainen ei vielä pärjää itsekseen ja teini on aina koettelemassa rajoja. MIKÄ LAITTAA HANKKIMAAN NIITÄ LAPSIA???? ONKO OMAT PERINTÖTEKIJÄSI NIIN LOISTAVIA, ETTÄ NIITÄ KANNATTAA LEVITTÄÄ TULEVILLE SUKUPOLVILLE???

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat