Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan mieheni kanssa reiluja kolmekymppisiä ja meillä on jo 7-kuinen lapsikin. Anopin kanssa ennen lapsen syntymää ei oikein ollut minkäänlaista kontaktia. Jos käytiin kylässä niin puheenaiheet olivat vaan aika diipadaapa juttuja. Esim. mitä kaikkea miehen sisaruksen lapset ovat tehneet. Mitään kuulumia tai pinta syvemmältä keskusteluja siellä ei käydä. Vaan kumpa ollakaan.. jopa 5 päivää synnytyksestä anoppi ja appiukko pamahtaa kylään ja ns patistaa lenkille.. tai siis ettähän hatsoo vauvaa, että menkää te vaan käyttämään koiraa lenkillä, kyllä hän pärjää.. olin ihan vieä hormooni pöllyssä ja muutenkin hyvä kun pystyy kävelemään niin saatikka lenkille.. noo, lenkillehän sitä miehen kanssa sit lähettiin.. sen jälkeen anoppi on ostanut kaiken!! meijän vauvalle.. on pesualuset, vaipanvaihtoaluset, lakanat, pussilakanat, päiväpeitot, bodyt, housut (laskin että 25 housut), lelut ja kirjat ym. ym. alussa se tuntu et ok, kiva että ostaa ja näin, mutta nyt on pinna kyllä ihan katkeamaisillaan. Kun jos käydään kylässä, niin esim. viimeksi kun vauva oli lattilla ja alkoi itkemään niin otsin sen syliin ja itku oli ihan lopiollaan, niin jo sieltä tuli että onko kakka housussa, ottaako maitoa ym. ym. puuttumista, sitten hän tulee ja ottaa vauvan minun sylistä ja alkaa rauhotella, vauva purskahtaa hervottomaan itkuun, minä menen ja sanon että annatko miulle takasin. Joka kerta kun mennään niin se kontrolli alkaa.. kerran päästiin pihaan ja vauvan kerkesin ottaa istuimesta niin anoppi otti sen ja lähti kiikuttamaan naapuriin, jäin hölmönä kattomaan. Mies vaan tuumas kun kotona oltiin ja sanoin asiasta, vaikka näki koko tilanteen, että se on vaan semmonen se on tärkeetä sille.. se kontrollointi siinä perheessä on jotain älytöntä, vaippa pitää tietyn pinnan päällä vaihtaa ja syöttäminen tietylä tavalla... mistä saisi voimaa sanoa, että anteeks, mutta minä teen näin... suoraan sanottuna ärsyttää ihan sikana, kun mies miekilstelee vanhempiaan ja mitään ei saisi sanoa pahasti, ettei varsinkaan hänen äitinsä pahoita mieltään... onneks ei olla naimisissa mieheni kanssa, koska niitä samoja piirteitä on miehessänikin. Kaikkea pitää varoa, lika on pahasta ja mies niinkuin anoppikin käärii aina kotona housun lahkeet hieman ylemmäksi, ettei ne jä kantapään alle, että pysyvät ehjimpinä pitempään... yks hyvä episodi sattu kun tyhjensin astianpesukonetta ja otin kaks lautasta kerralla, johon sitten mies tokaisi, että ota ne yksi kerrallaan, ettei lähe palasia lautasesta... sillon muuten hieman katkesi pinna...on alkanu tulla tunne, että asunkin naisen kanssa, huomaa miten kova kontrolli miehellä on ollut kotona... kaikki ajatellaan toisen puoleta.. mutta nämä oli vain muutamia esimerkkejä.. kertokaahan omia kokemuksia ja vinkkejä..

Kommentit (5)

Tee selväksi heti että sinä hoidat vauvaasi kuten haluat äläkä anna anopin määräillä. Jos annat nykyisen tilanteen jatkua et saa sitä koskaan muuttumaan. Jos anoppi suuttuu niin sittepä siitä pääsee eroon. Sano miehellesi ettet sinä ole hänen äitinsä etkä tee myöskään asioita kuten hänen äitinsä. Voit myös muistuttaa että hänhän voi aina muuttaa takaisin äitinsä luo jos siellä on asiat paremmin. Mutta jos hän mieluummin valitsee sinut niin hänen tulisi pitää myös sinun puoliasi. PIDÄ PUOLESI! Kuulostaa valitettavan tutulta tietyiltä osin.

Mun mies kanssa mielistelee vanhempiaan, onneks kotona mies on normaali, mutta tosiaan niiden seurassa taantuu ihmeelliseksi äidin pojaksi jolla ei ole murrosikää ollutkaan. Toivon vaan että uskaltais edes kerran elämässään niille sanoa suoraan. Ja, ei, niiden suhde ei ole lämmin ja hyvä vaan todella outo. Miehen vanhemmat eivät tunne ollenkaan poikaansa eikä oo kai koskaan tunteneetkaan.  Ja puhun siis melk. 40 v ihmisestä nyt..... Tapaamiset on aina niin kummallisia kun ei kukaan meidän perheestä ole oma itsensä , vaan miehen esimerkkiä seuraten esitetään sellaisia kuin hänen vanhempiensa silmissä pitää olla... 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitoksia tsempeistä. Mies on nyt sitä mieltä, että minun pitäisi jäädä kotiin, jos hän lähtee käymään vauvan kanssa mummolassa. Eli hänen mielestään minun tulisi joustaa, koska hän pitää niin `normaalina`äitinsä käytöstä. Jännä oli kuulla, kun mieheni sanoi, että isänsä oli kysynyt että ollaanko ajateltu mennä naimisiin, kun tuo äiti on niin masentunu ollu, niin se naimisiin meno piristäis häntä... ja voitteko kuvitella, mies alkoi miettimään, että jos äiti siitä piristyy, niin ilman muuta... sama asia tuli esille, että kun ristiäiset oli, iehen vanhemmilta tuli nimiehdotus, että eikö voitais laittaa sitä... meillä tuli siitä hirmu riita, kun mies oli halunnu heidän mieliksi laittaa sen nimen.. voi että kyllä söi muuten kun pientä oravaa sillon :D tosin, nyt eilen nostettiin se erokortti, että jos sittenkin lähettäs eriteille, kun meillä on niin erilaiset arvot ja tarpeet suhteessa, niin ompa kiva kuulla, että se on sit mies joka valitsee meille vauvan kanssa asunnon.. tuntuu, että olen niin rikki henkisesti ja en jaksais enää näytellä kaikki hyvin meiningillä. Tää vaan syö niin paljon omaa energiaa. Mut ihanaa, että jaksatte lukea ja mikä parasta niin kommentoida. Tsemppiä meille kaikille kohtalotovereille.

Olispa mullakin ollut näitä nuoria mummoja hoitamassa lasta vauvana ja ostanut kaikkea :) Ihan piti ite kaikki ostaa,hoitaa,korkeintaan kaksi tuntia oli kuukaudessa vanhalla äitilläni.Eilen just miehen kanssa puhuttiin,että mummut ja ukit ovat omat lapsensa jo hoitaneet,niin joutuvat kaikki lomansa ja lapsenlapsien lomat (vaikka kipeinä) lapsenlapsia hoitamaan :( En näe tossa siisteys jutussa mitään ihmeellistä :)                                     Omalle opetettu pienestä asti siisteyttä,kun ollaan molemmat järjästyksen ihmisiä.Nykyään kyllä nuorten parien kodit melkosia lääviä.Mummot käy niillä siivoomassa (kukas muu) ja leipomassa,mutta unohtuu,että mummoilla olisi omakin elämä elettävänä.                                              Auttaa hän vain yrittää,älä tee siitä numeroa.

Meillä anoppi yritti päästä kontrolloimaan, mutten antanut periksi. Lopulta päätin etten mene enää koskaan anoppilaan. Pääsen paljon helpommalla! Ei pahaa mieltä kaikista ikävistä tölväisyistä eikä arvostelua yms. Mies käy joskus äitinsä luona lasten kanssa, mutta aika harvoiksi on kerrat jääneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat