Seuraa 

tyttö 5,5 kk ei nuku öisin. viime viikko oli yöt vähän levottmia, la yönä oli eka yö reissukylässä ei nukkunu, ja siitä lähtien sama..päivisin nukkuu pihalla hyvin. ehtoisin eka pätkä hyvin joku 22-03 joskus huonomminkin tai 23-01 jne.. mutta sitten esimerkki viime yöstä 03-06 hereillä koko ajan, pyörii,hyörii kääntyilee ja nyt mun mielestä ei vaiva maha, röyhyt tullu, ja erilaista kun silloin kun masu vaivaa..maitoakaan ei huoli ollenkaan viime yönä, itkee, välillä lujaa ja muuten inisee ja hyörii, 06 nukahti ja 07 huusi ei taaska juonu maitoa, pidän vieressä kyljellä taputtelen, välillä jalat ylhäällä,mahalla ja vaikka mitä, viime yönä oltiin ihan ylhäälläkin... jos tekee hammasta,hampaita niin viikkokausiako ???? neuvoja, en jaksa enää valvoa!!!

Kommentit (6)

Meillä esikoinen alkoi yhdessä välissä valvoa pari tuntia yössä. Nukkui tosi hyvin päivällä - liian paljon siis ja yöksi ei jäänyt unta. Lyhensimme etenkin viimeisiä päikkäreitä tarpaan tullen ja pidimme huolta, että päivällä valvotaan tarpeeksi. Helpotti ainakin meillä.Toinen juttu voi olla, että jos havahtuu hereille niin ei osaa nukahtaa/rauhoittua ja se hermostuttaa ja kun vielä yliväsy iskee, niin eipä siihen muuta tarvita...jaksaa valvoa vaikka kuin kauan.

Meillä poika (tänään tasan 6 kk) on kahden viikon sisään oppinut kääntymään molemmin päin ja saanut kaksi ensimmäistä hammastaan. Viimeisen reilun viikon ajan on sitten pitänyt yöllä herätä hampaita ihmettelemään ja harjoittelemaan uusia taitoja. Esim. eilen poika nukahti vähän ennen yhdeksää, sitten kävin laittamassa vain tutin klo 00 ja 02, sitten 04 poika heräsi ja 05 imetin, valvoi tästä vielä 06 asti, jonka jälkeen onneksi suostui vieressäni nukkumaan joten kuten vielä kaksi tuntia. Tälläisiä suunnilleen ovat nyt olleet kaikki yöt. Toivottavasti on ohimenevää. Pienempänä poika söi yöllä 2-3 tunnin välein, mutta kiinteiden myötä unet rauhottuivat, mutta nyt sitten valvotaan muuten vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä noita ekoja hampaita tehtiin toista kuukautta. Ja päiväunista vielä. En usko että ainakaan liian runsaat päiväunet ovat meillä ongelma kun poika nukkuu päivän aikana maksimissaan yhteensä neljä tuntia.

aiheuttaa juuri kuvailemaasi höyrinää ja pyörinää ja juu, viikkotolkulla!!! Epäilin minäkin että jotain muuta täytyy olla kun sanotaan että paripäivää ennen ja jälkeen hampaitten puhkeaminen aiheuttaa yleistä levottomuutta=) Nyt on taas tulossa hammas ja pari yötä on ollut taas hurjaa saa nähdä kuinka kauan tätä nyt kestää=/ (vaavilla ikää 9 1/2kk) ekat hampaat meillä puhkesi 4kk ja tämä seuraava on nro. 7. enää ei ole kuin monta jäjellä=)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat