Vierailija

SVT:n kuvausrymä uhattiin hakata

 

VT joutui kiusalliseen tilanteeseen, kun se jäi kiinni ilmiselvästä totuuden pimittämisestä. Tai sanotaanko niin, että se jätti kertomatta sen totuuden, jonka se sai selville, mutta ei uskaltanut julkaista sitä.

SVT lähetti eilen Aktuellt- ajankohtaisohjelman, jossa pohdittiin mitä voidaan tehdä lisääntyvälle ja käsistä riistäytyneelle muslimien jihad- matkailulle. Ohjelmaa tehtiin ottoja Rinkebyssä ja mukana  kuvauksissa oli myös entinen muslimi Mona Walter. Kuvaukset eivät menneet kuitenkaan putkeen.

Mona Walter kertoo omassa julkaisussaan, että heti sen jälkeen kun SVT:n kuvausryhmä jalkautui Rinkebyn torille, alkoivat paikalla notkuvat kehitysmaalaiset uhitella. Ja kun muslimit tunnistivat kuvausporukasta Mona Walterin, oli koko kuvausryhmä hengenvaarassa. Kun kuvausryhmä sanoi porukalle, että Ruotsissa on vapaus kuvata yleisellä paikalla, riistäytyi tilanne käsistä:

Tämä ei ole mikään Ruotsi. Syö paskaa vitun idiootti. Sinä olet mukana kristityn naisen kanssa, joka on somali. Vitun huora saatana.

Sen jälkeen kehitysmaamuslimit pakottivat kuvausryhmää sammuttamaan kameran ja lopulta koko porukka joutui juoksemaan henkensä edestä karkuun. Kun porukka pääsi autoihin sisälle, vandalisoivat kehitysmaalaiset SVT:n autoja heittelemällä niitä kananmunilla ja potkimalla peltejä klommoille.

Mona Walterin mukaan edes mukana olleet kaksi poliisia eivät voineet suojella porukkaa vaan hekin joutuivat pakenemaan. Tapahtuman jälkeen päästyään paikalta hengissä karkuun kuvausporukalta kesti pitkän aikaa tasaantua pelon aiheuttamasta tärinästä.

SVT siis ei kertonut eillisessä ohjelmassaan tapahtuneen oikeaa luonnetta, vaan kertoi pelkästään poistuneen paikalta tunnelman käydessä vihamieliseksi. SVT:stä kerrotaan, että munien heittelyn kertominen on epärelevanttia ja vie asian sivuun aiheesta. SVT yrittää tehdä siis kaikkensa suojellakseen kehitysmaamuslimeja.

 

Lähde: http://paavotajukangas.com/2015/08/25/svtn-kuvausryma-uhattiin-hakata/

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat