Vierailija

Kertokaa ihmiset miten yritätte säästää nykypäivänä, kun tuntuu että kun tili tulee, niin tili myös menee samantien, pelkkiin pakollisiin laskuihin..

Kommentit (2)

eihän sitä voi säästää, jos pakolliset laskut tyhjentää tilin. Itselläni ei käy näin, joten siirrän ruokarahaa sille varatulle tilille ja loput säästötilille. varmaan mulla paremmat tulot? (2500€/kk netto)

Me elellää reilulla 1000e kuukaudessa. Meillä on yksi lapsi, kohta 3kk ikäinen ja täytyy sanoa että tuntuu ihan varakkaalta nykyään. Ennen elettiin minun(naisen) tuloilla; työttömyystuki ja palkka n. 800e/kk. Nyt lapsen myötä puolisoni saa opiskelun tuet, isyys rahan ja minä kaikki äidille kuuluvat tuet. Ostamme ruoat kilohinnan mukaan, säästämme pakkaseen ale lihoja ja ostamme elektroniikan suora ostona. Harvoin mitään tilataan osamaksulla. Siten säästyy tosi paljon ja ostetaa sitten vaatetta VAIN tarpeen mukaan ja harkiten. Laatu korvaa määrän  

 

Mitkä on pakolliset laskut? Kannattaa miettiä mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei. Maksaako jostain turhasta kuukausittain? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat