Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihan asiallisesti ! Itselläni on 20 cm ja paksuus on 5.5 cm ! En pidä itse sitä valtavan suurena. Kuitenkin sillä on merkitystä paljon enemmän kuinka sitä käyttää. Paras asento on tällöin vaimoni päällä. Tällöin hän voi säädellä ja samalla nauttia huomattavasti enemmän kuin,että itse olisi survomassa. Seksin pitää olla molempien todellinen nautinnon hetki mahd. joka kerta. Nauttikaa ihmeessä seksi on tarkoitettu nautinnon hetkeksi eikä kuinka iso kullakin on.

Kommentit (4)

Itsellä pituus täysseisokissa 25 cm, eikä sekään kovin suurelta vaikuta. Paksuutta ei olekaan tullut mitattua, mutta vaimon runkatessa ei sormet yltä ympäri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miehelläni on pieni pippeli. Seisokissa sen pää kurkkii söpösti karvojen alta. Nettipalstoille se kirjoittelee isosta ja paksusta ja kuinka saamme yht'aikaa... Voi sitä höpsöä :)

Miksi täällä kaikemaailman "pevot tulee esittämää ja pilaamaan asiallisen keskustelun" ? Eikö tästäkin voisi keskustella asiallisesti ? Ei kenelläkään ole jätti peniksiä. Ilmeisesti haavemaailmassa elävät. Itse tykkää juuri tuonkokoisesta vehkeestä. Tuo kuvattu asento jossa nainen päällä ei satu ja siitä saan ainakin ite parhaimman nautinnon. Asiallisuutta !

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat