Vierailija

Minulla on työkokemusta, oman alan työpaikka sekä lukion jälkeen suoritettu perustutkinto, mutta onko siitä itselleni mitään hyötyä, jos suorittaisin oppisopimuksella työpaikallani vielä oman alan ammattitutkinnon? Kestäisi kumminkin pari vuotta.

Ensisijaisesti kai kiinnostaa, pitäisikö palkan nousta "automaattisesti" ammattitutkintopaperit saatuani.

Kommentit (4)

On siitä hyötyä työnantajalle :D Saa osan palkasta kuitattua oppisopimustoimistolta,mutta en tiiä mitä hyötyä siitä sulle olisi

Lisää työtä ainakin työpaikalla tapahtuvista kokeista.

Niin että periaatteessa voisin neuvotella että jos tähän järjestelyyn ryhdytään ja työnantaja saa aluksi taloudellisen hyödyn, niin voisiko muistaa minua sopivalla korotuksella kun homma on purkissa.. Mutta automaattista lisäpätevöitymislisää ei tipu? Pidän alastani ja tietojen päivitys olisi itsellekin sikäli hyödyksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voisitko ottaa opintovapaata ja tehdä opinnot normaalina opiskeluna? Jos olet ollut työssäsi tietyn ajan, saat palkkaasi perustuvaa aikuiskoulutustukea (huomattavasti korkeampi kuin normi opintotuki). Ota selvää mitkä ovat opintovapaan ja aikuiskoulutustuen ehdot: tietääkseni työnantaja ei voi kieltäytyä antamasta opintovapaata. Näin et joutuisi tekemään ilmaista työtä oppisopimuksen varjolla.

Jos taas sovit palkankorotuksesta oppitsopimuksen jälkeen, tee kirjaliinen sopimus siitä ja pyydä ammattiliitolta neuvoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat