Lapsien hankkiminen

Vierailija

Lueskelin tuossa äsken vähän keskusteluja ja näin rivien välistä kävi ilmi, että tosi monen lapsiperheen talous kaatuisi jos avioero tulisi. Kertokaapa nyt vanhemmat ihan suoraan, kun olette tehneet lapsen tarkoituksella, niin oletteko miettineet etukäteen raha-asioita, vai sikiääkö ihmiset vailla huolta huomisesta ajatuksella "kyllä yhteiskunta huolen pitää omistaan"? Minun mielestä ainakin on jo sitä lasta kohtaan todella törkeää, jos ajatellaan että yhteiskunta hoitaa. Lapsia kun tehdään niin tottakai vanhempien pitää olla valmiina huolehtimaan sinne 18v asti kävi matkalla miten kävi

Kommentit (1)

Vierailija

Inhoan ajatusta "yhteiskunta hoitaa". Se tarkoittaa että ne jotka pitää huolen asioistaan, elättää siinä sivussa leegion näitä huolettomia. Minä mieluummin keskittyisin oman perheeni elättämiseen. 

Ja kyllä, raha-asiat oli mietitty etukäteen, ja matkan varrella varmistettu että huonon tuurin tullen kumpikin pystyy yksinkin elättämään perheen. Ja ei, tuloja ei ole juuri keskivertoa enempää. Onpahan vain kyky huolehtia vastuistaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat