Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kyllä on touhua tuo Seppälän firman koulukuvien markkinointi.Huoh!

Ensinnäkin hinnat huomattavasti korkeammat kuin muilla esim.kuvaverkko.

Kuvien laatu ja lasten ilmeet teennäisiä ja yritetyn näköisiä. Onneksi on itsellä taitoa ottaa myös.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Yritin tilata jääkaappimagneetteja lisää mummuille ja papoille niin yllätys yllätys: Seppälän tyyliin kuuluen(mikä ei yllätä)

ne ottavat kahdet postimaksut tai kolmet, riippuen lasten määrästä.

Aivan uskomatonta!!!!

JÄTIN siis koko tilauksen tekemättä. Niin paljon otti päähän!!!!

Ajatelkaa jos spartoo, zalando yms. firmakin siirtyisivät samaan systeemiin, niin nettoaisivat postareilla aikas hyvän summan.

GGRRRR!!!

Kommentit (7)

Siis niinkun sulla on useampi lapsi ja yritit saada ne magneetit yksillä postikuluilla, ymmärsinkö oikein? Mutta eikö ne kuvat ole ns. lapsikohtaisia eli joka lapsella on oma "asiakasnumero" jonka alle tilaus tehdään? Ei kai ne siellä Seppälässä voi tietää ketkä on saman perheen lapsia..

Koulukuvat on ylipäätään kalliita, firmasta riippumatta. Just sain pojan kuvat,  60 euroa. En kyllä katsonut postikulujen määrää. Kirpaisee aika tavalla, etenkin kun on useampi lapsi. Mutta menkööt laskut sitten vaikka perintään, kyllä lasten täytyy kuvat saada tai muuten haukutaan koulussa köyhäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haukutaan köyhäksi? Meillä koulussa oli aina ne coolit lapset jotka ei menneet kuvauksiin ollenkaan. Voisit opettaa lapsille ettei sellaisten tyyppien hyväksyntää tarvitsekaan jotka tuollaisesta haukkuu.

Vierailija

Minusta taas ne ei ole nykyisin enää kalliita, kun voi itse valita vain sen määrän kuvia, minkä haluaa. Luokkakuva, yksi arkki muotokuvia ja tarrakuvat n. 15 €. Nuistakin jää aina puolet käyttämättä...

Iita

Lapseni kuvat eivät ole saapuneet meille vielä laisinkaan, vaikka tilasimme 3.12. Asiakaspalvelu on todella syvältä, kerroin kuvia tilatun isovanhemmille joululahjoiksi niin kuvaamo vastasi vrk myöhemmin etteivät kuvat ehdi enää jouluksi vaan lähettävät ne ensi vuonna. Siis mitä ihmettä 1lk:ssa olisivat hyvin ehtineet, jos olisivat lähettäneet kuvat samana päivänä vielä.

Muutenkin hinnoittelu on todella outo. Miksi sisaruksista otettu kuva on huomattavasti kalliimpi kuin yksilökuvat? Kuvien teettäminen maksaa yhtä paljon onko kuvassa yksi vai kaksi lasta. 13e on aika riistämistä kaverikuvasta.

Iita

Siis kuvat oli kuulemma lähetetty 9.12 kuvaamon mukaan, mutta eivät suostuneet uusia laittamaan ensimmäisten kadottua jonnekkin matkalla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat