Vierailija

Käytiin näyttämässä pojan kerhokuvia anopille ja kysymässä, millaisen kuvan hän haluaisi. Anoppi valitsi mieleisensä kuvan ja ilmoitti samalla tilaavansa samanlaiset isot, kehystetyt kuvat myös tytöille eli kolmelle miehen siskolle. No, vietiin sitten kuvat hälle ja anoppi vain kiitti. Jotenkin mie ajattelin, että hän olisi tarjoutunut maksamaan ne tytöille tilaamansa kuvat kun itse niiden tilaamista ehdotti.

Kyllä mie olisin sen anopin haluaman kuvan maksanut, mutta nyt jouduin maksamaan kolmelle miehen siskollekin anopin valkkaamat isot kuvat. Miehen siskot olisi totta kai jokainen saanut pojan kuvan (ilman maksua), mutta pienemmän kuin anopin valkkaamat kuvat. Joka vuosi ollaan heille kuvat laitettu.

Miulla on nyt vähän semmoinen tunne, että maksoin anopin määräyksestä miehen siskoillekin isot kuvat. Kun puhui tilaavansa, niin eikö silloin anopin olisi pitänyt maksaa? Yhdellä miehen siskoista on lapsi, mutta tämän kuvia ollaan saatu ehkä kerran tai pari. Viimeksi anoppi oli teettänyt meille kopion saamastaan kuvasta eli ilmeisesti silloin maksanut sen kuvan itse.

Onhan se turhaa meuhkata tämmöisestä pikkujutusta, mutta vähän pahoitin mieleni tästäkin. Kai se niin on, että miniät ja omat tyttäret on ihan eri asemassa. Vaikka samalla lailla niiden kaikkien lapset on anopin lapsenlapsia - puolet omaa ja puolet vierasta.

Kommentit (2)

Miksi pitää olla niin nahjus, että tansii anopin pillin mukaan? Vie sille ensi vuonna vaan joku kuva, jos ei kelpaa niin sitten ei kelpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat