Kahdeksan lasta, eikä sähköhellaa tai tiskikonetta – ”Näin on hyvä”

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

"Anniina on säästänyt sitä varten rahaa keittiön lasipurkkiin." Ihan kuin mummo aikoinaan. Voi lässyn lässyn. Ja tämä tieten tahtoen köyhäily on nykyisin sitten ihailtavaa. No, jokaisella ajalla on omat muotinsa.  

 

Vierailija

Hienoa lukea onnellisista ihmisistä, ja erityisesti hyvän olon heijastumisesta lapsiin kun heitäkin on selkeästi ajateltu.

Soisi tosiaan tulevan muotiin!

 

Vierailija

Se voi kyllä kostautua, kun ei vanhemmat paneudu lastensa läksyjen tekoon. Jotkut eivät nimittäin pärjää niiden kanssa niin hyvin kun voisivat, jos aikuinen olisi tukena ja osoittaisi olevansa kiinnostunut niistä. Yksin jääminen hankalien läksyjen kanssa voi olla tosi ahdistavaa  (varsinkin jos lapsi on itseään kohtaan vaativa) ja se voi aktivoitua isompana kun pitäisi opiskella. Opiskelu ei sujukaan eikä nuori tiedä miksi. Siitä voi alkaa hankala kierre, jota puretaan terapiassa. Tälläistä oikeasti tapahtuu.

Vierailija

Jos kaikki on mennyt noin hyvin yli kymmenen vuotta niin en minä ainakaan uskalla moittia mistään,jokainen osallistuu elämiseen ja tekemisiin omien kykyjensä ja taitojensa mukaan,hienoa elämää,kateeksi käy!

Vierailija

Ei ne tulot vaan isot menot :) Jos asuu kasvukeskuksessa pintaliitäjän elämää jotuu myös maksaa siitä,että olet näkösällä ja in,mutta onko sillä loppujen lopuksi mitään merkitystä,paljon sinulla on "ystäviä",merkkikuteita ja hieno kämppä.Vain sillä on merkitystä,että tunnet olevasi levollinen,onnellinen ja voi mennä ulos ovesta ajattelematta yhtään miltä näytän.Ei käy kateeksi,kun elän samoin kuin he :) 

Vierailija

En kyllä ymmärrä, mitä tuollaisella hirveällä hommauksellakaan sitten loppujen lopuksi saavutetaan. Hirveä vaiva, milloin niistä hevosista ja lehmistäkään ehtii äiti tai isä nauttia? Hehän ne kuitenkin pääasiassa hoitavat. Tietysti kun niistä saa ruokaa... Mutta kyllä mä ainakin moeluummin olen ruoan saannin eteen 30h viikossa töissä (jos siis olis 10-henkinen perhe)... Pääsee kyllä paljon helpommalla.

Vierailija

Niin ihana tarina. Valtavan oikeaa aitoa elämää. Tällaisesta kaupunkilaisena salaa haaveilen. Luin tämän jo kolmannen kerran ja aina tulee tippa linssiin kun elämänne tuntuu niin kauniilta!

Vierailija

Monet omatoimiset lapset suoriutuvat koulustaan täysin mallikkaasti lman vanhempien apua. Jos jollakin tämän perheen lapsista sattuisi tulemaan haasteita koulunhommissa, varmasti perhe löytää aikaa auttaa lastaan erityisessä tilanteessa. Sisaruksetkin ovat monesti myös näppäriä neuvojia toisilleen. T:opettaja

Vierailija
Vierailija

"Anniina on säästänyt sitä varten rahaa keittiön lasipurkkiin." Ihan kuin mummo aikoinaan. Voi lässyn lässyn. Ja tämä tieten tahtoen köyhäily on nykyisin sitten ihailtavaa. No, jokaisella ajalla on omat muotinsa.  

 

 

Köyhäily ei ole muotiasia, mutta ei mene enää montaa vuosikymmentä, kun se on taas pakollista. Sitä vaan ihmettelen, kuinka voi säästäminen ärsyttää jotakuta noin paljon.

Vierailija

Kautta aikojen on asuttu korvessa ja tultu lähes omillaan toimeen,kaupungissa asuvatkkin kiireiset ja hemmotellut!

Sitten kun ei ole kaupungissa tekemistä pitää mennä punttisalille kuteita näyttelee,maalaisen EI tarvi näytellä mitään sen kun tekee sitä mitä pitääkin ja hyvin myös saa unta!

Vierailija

Niinpä :) Kaupunkilaisia ei nukuta,masentaa pikku asiat kuin pikku sormi on vähä pipi,esitetään,että on rahaa vaikka vingutetaan visaa tappiin ja syödään hernekeittoa kolme viikkoa seur. tilipäivään.Minä syön pakastimesta  luomua hirvenlihaa ja mustikoita iltasella.Itsellä kasvaa pensasmustikkaa,herukkaa,kesällä perunaa ja salaattia.Monella on omia kanoja ja kasvihuone jotka kelpais kyllä mullekkin :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat