Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Se ratkaisisi ääneni.

Tiedän, että puolueena Kokoomus kannattaa kotihoitoa ja SDP päiväkotihoitoja, mutta koska presidentti on ennenkaikkea mielipidejohtaja, haluaisin tietää heidän OMAT mielipiteensä asiasta.

Kommentit (18)

NIMENOMAAN Kokoomus kannattaa kotihoitoa. Asun Espoossa, ja täälläkin valtuustossa JOka VUOSI YRITTÄVÄT demarit saada läpi muutosta (=pienennystä) kuntalisään!!! Mutta KOKOOMUS joka on täällä hallitseva ei siihen suostu!!! Kokoomuksen arvoihin kuuluu PERHE , eli se on erittäin tärkeä asia.

Minä tunnen sitäpaitsi moniakin yrittäjiä, jotka on kotihoidontuella.

Ja sitä paitsi, koska monessa kunnassa ei ole kuntalisää (kiitos demareitten) niin EI ole mahdollista jäädä kotiin . Jos saisi tukea hiukan enemmän, vaikkapa kuntalisän ja perheverotuksen merkeissä, moni jäisi kotiin. Ja todellakin oikesito (sisältää myös ainakin keskustan ja kristilliset ja perussuomalaiset) kannattaa lapsen kotihoidon tukemista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hlökohtaisesti Haloselta ja netissä Niinistöltä.

Halosen vastaus oli ympäripyöreä: Kotihoito on pienelle lapselle hyvä asia, mutta myös päiväkotihoito virikkeineen ja ammattitaitoisine hoitajineen on erittäin hyvä vaihtoehto. Äidin tulee saada jatkaa työelämää mahdollisuuksen mukaan nopeasti, jotta esim masentuneisuutta ei tulisi niin paljoa. Jokaisen perheen valintaa tulee kunnioittaa kuitenkin.Niinistöltä tuli vastaus tähän tyyliin: Kotihoitoa tulee taloudellisin tukitoimin tukea alle 3-vuotiaan lapsen parhaana hoitopaikkana (kotihoidontuen tulisi mahdollistaa pienen lapsen kotihoito ja myöskin verotusta tulisi kehittää), joskin jokaisen perheen yksilöllinen tilanne vaikuttaa hoitopaikan(koti/päiväkoti/pph) valintaan ja päivähoitoverkostoa ja hoitomuotoja tulee kehittää perheiden tarpeisiin soveltuviksi.

viimeksi nähnyt kotihoidontuella olevan yrittäjän viimeksi? Niinistöhän nimenomaan sanoo että työnteolla pidetään yhtkunta pystyssä vai koskeekohan se vaan miehiä?

Ääneni menee siis Niinistölle, joka ei muuten mielestäni ole ollenkaan kylmän ja kovan oloinen ja onhan hänkin isä.

Tämä asia ratkaisi ääneni.

Mielestäni molemmat ovat hyviä ehdokkaita, joten eiköhän tässä hyvin käy joka tapauksessa :-)

-ap

Ai sinun mielestä Kokoomus on syypää yrittäjien tilanteeseen?

Kenenkäs puolue on nyt hallituksessa ja kenen oppositiossa, otapa selvää.

Ai kokoomus kannattaa kotihoitoa buaaahhhhh. Millon olet

viimeksi nähnyt kotihoidontuella olevan yrittäjän viimeksi? Niinistöhän nimenomaan sanoo että työnteolla pidetään yhtkunta pystyssä vai koskeekohan se vaan miehiä

täytyy ajatella asiaa tarkasti uudestaan. Tottahan on ettei presidentti sitä asiaa päätä, mutta hänen mielipiteellänsä on valtaa, kuten ap. sanoi.

Olen kiinnostunut ehdokkaiden mielipiteistä, koska he ovat ennen kaikkea mielipidejohtajia.

Heidän mielipiteillään siis on väliä.

Muutenhan voisit äänesttää vaikka minua, tuntematonta.

-ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat