Vierailija

Olisi tarkoitus tehdä juhannuksena raprperipiirakka. Voisinko tehdä taikinan jo tänään, sitten säilytellä sitä jääkaapissa ja valmistaa piirakan vasta huomenna tai la.

Kommentit (3)

mutta mulla paistuu raparperipiirakka just uunissa, huomenna otetaan se mökille mukaan ja lauantaina on tarkoitus se tarjota. Uskoisin sen viileässä säilyvän näin :o)

Ei se taikina minusta kamalan kauan säily vaikka jääkaapissa pitäisit. tekisen sen siis huomenna enkä säilyttäisi lauantaihin tai laittaisin sen pakkaseen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat