Vierailija

Olisin kiitollinen vinkeistä, mitä meidän kannattaisi tehdä: Meillä on 1v8kk lapsi kun uusi vauva syntyy. Nyt on käytössä vuoden 2004 Emmaljungan yhdistelmät. haluaisimme kuitenkin ostaa kaksostenrattaat sillä tuntuu ettei taapero jaksa vielä tarpeeksi kävellä silloin eikä seisomalautakaan tunnu hyvltä vaihtoehdolta.

Kannaattaako yhdistelmät siis myydä ja ostaa kaksostenrattaat? mitkä tuplarattaat olisi kaikista pienimmät? vai olisiko jotain muita vaihtoehtoja?

Kommentit (2)

Yhdistelmät meillä ovat parveke vaunuina ja jos lähden vauvan kanssa kahden lenkille. Myös seisomalauta löytyy jota käytämme lyhyillä puistoreissuilla.

Meillä Emmaljungan canon two vaunut. Melko leveät (83cm muistaakseni leveimmillään), eivät mahdu vaunuvaraston ovesta sisään, joudun tuomaan eteiseen.

Meillä myös kahdet matkarattaat. Luulen,että tuplia tarvitsemme vielä ensi kesän ja syksyn, sitten kun esikoinen alkaa olla 3v niin käytämme vain yhdistelmiä ja seisomalautaa.

Tuplat ovat käytännölliset, mutta kaupoissa ikävät, hisseissä ikävät..

Brion tuplat taitavat olla kapeimpia (74cm)

Varsinaista mallin nimeä en nyt muista, mutta kyllä sen selville saa ja joku voi sen mainitakin.Itse ollaan tykätty siitä, kun 3 pienen kanssa ollan liikuttu bussilla etc. kaposissa paikoissa.Mamma Hesasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat